Ahoj,
u C70 I. gen se mi projevuje takový nešvar. Hrká mi tyč řízení a v 0 poloze je vůle i v otáčení.
Trpí na to první generace ?
Co jsem pod tím ležel, tak hrk vertikální je v to prvním kloubku co je směrem od volantu.
Vůle na otačení je zas naopak v tom mechanizmu, díky kterýmu si vytahujeme volant k sobě a od sebe. No veřím, že kvůli výměně se musí rozdělat půlka interiéru
Případně máte někdo zkušenosti, nebo náhradní tyč?
Mne volant hrka pri intenzivnim brzdeni a asi jenom pri rovnem volantu. Myslel jsem, ze za to muze hreben rizeni, chtel jsem ho vymenit, ale nikdo nema, nebo se do toho servisum nechce, taky nevim, kde to nechat repasovat. Proste je to tezka komplexni uloha:) Pokud by to bylo "jenom" v tyci, asi bych byl radsi. Zkusim to nekdy prozkoumat.
Nijak jinak mi to nehrka.
_________________ V60 MY18 112kW man, V70I 1999 2.5TDI 103kW man
ms231 píše:Mne volant hrka pri intenzivnim brzdeni a asi jenom pri rovnem volantu. Myslel jsem, ze za to muze hreben rizeni, chtel jsem ho vymenit, ale nikdo nema, nebo se do toho servisum nechce, taky nevim, kde to nechat repasovat. Proste je to tezka komplexni uloha:) Pokud by to bylo "jenom" v tyci, asi bych byl radsi. Zkusim to nekdy prozkoumat.
Nijak jinak mi to nehrka.
no, já myslel že bude tky k.o hřeben... ale nakonec to hrká právě v tyči.. tak aby jsi na tom nebyl podobně