Takže jsem se odhodlal pro V70 II 2005 + C70 T5 2000.
Co to nějako dám dohromady, prodloužím svojí galerii o tyto dva kusy

DěkujuNimrod píše:těžko hledat výstižná slova, tak snad alespoň ten smajlíkmáš to moc pěkný
Zrovna vkládám do košíku pruziny -30mm od KW a cekam na doručení 3" tlumiče vyfuku.S60 GOLD píše:Jen tak dal...mas to pekny ...jsem zvedavej kam to budes dal smerovat.....za chvili budou brzdy,spojka,pumpa......a dalsi a dalsi.....
Má neduh hodně . chce to celé přeleštit, pod lakem vyklepat důlky a hlavně do budoucna rozstřik prahů. jsou hodně od kamínků a někdo je oprasil heverem :/Arkaz píše:krasna farba a aj auto. neviem ci sa mi zda alebo na foto ma lak nejake neduhy (slniecka skrabance). Az to bude prelestene a poriadne to vytiahne farbu to bude parada
No myslel jsem to spis tak ze nekde zacnes a pak se k tomu pridavaji dalsi veci....zjistis ze nestihaji brzdy,spojka je slaba,palivova pumpa..........taky jsem si rikal ze skoncim u 300hp a ....realita je jina...majkls70 píše:Zrovna vkládám do košíku pruziny -30mm od KW a cekam na doručení 3" tlumiče vyfuku.S60 GOLD píše:Jen tak dal...mas to pekny ...jsem zvedavej kam to budes dal smerovat.....za chvili budou brzdy,spojka,pumpa......a dalsi a dalsi.....
Musim doladit ten soft ale brzdi me technika pro komunikaci s autem.
O spojce nestraš, dvouhmota je moje noční mura
Nikdy bych nemenil a jsem rad ze mam Volvika. Ty nemecky sracky ....skoda mluvit......nekolikrat jsem potkal Bmw,Mercedes,Audi a ze by ty jejich podvozky byly nejak extra lepsi jako Volvo ....no nevim,nevim...a kdyz uz si jednou okusil turbo tak nechces nic jineho. Auto mas krasny a jeste bude hezci ...jen to chce cas a pevny nervy....zase kdyby jsme to mely vse hned tak by te to zase tolik nebavilo.....majkls70 píše:Jojoooo... je to tak. Spíš si vždy rikam, jestli jsem zvolil správny vůz. .. jestli by nebylo lepší si sehnat neco co má polovicni najezd.. nebo něco co nejezdí pouze rovněale ještě sem ji nevzal nikde na okruh takže nevim
Dikysmolda píše:Pěkné to máš, ta první fotka vypadá jak u servisnich boxů na okruhuparáda!
Auto je krásný a úpravy takymajkls70 píše:Malý upgrade ...
** Snížené pružiny ST Suspension by KW -30.. ( musím dořešit přední tlumiče, sice jsou origo ale zřejmě ne z coupé, proto jsou asi vyšší)
** celonerezový tlumič 3´´ TurboWorks
** Front lip
** OEM Volvo Alu vzpěra předních tlumičů
** budík teploty oleje
** ARD Custom soft Stage 2+ - S60R vstřiky, úprava náporového sání, tlak 1,43bar na 16T, 100 Oktan benzín, Naladěno i na velký cooler, který bohužel stále abstinuje. Dle komunikace s ARD se pohybuji okolo 320-330 koňmi (brzda z jara, ještě se bude ladit přes zimu
Jede to poměrně dost solidně, více z 16T asi nedostanu
![]()
Diky.Robo3220 píše:S70-tka sa predala ? Rad som si preklikaval fotky v inzerate a odhodlaval sa ku kupe, vzdy som tak nejak nahodne k nej zabludil. Len priatelka ma vzdy schladila, ze uz s terajsim nie je spokojna a nie to este starsie, krabicovejsienema vkus ...
Inak, pekna C70, som zvedavy kam az to s nou dotiahnes.
btw. spokojny s benzinom ? Nechyba ti ta dymova clona ?
majkls70 píše:
Jinak kdyz čichneš k turbobenzinu T5 už nechces jine![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé