Je to takový můj sen, který může být reálným tak v letech 2022, kdy bude ojeté za snad pro některé z nás za reálnou kupní cenu...
Souhlas, nádherný auto a říkám si, že by to mohlo být moje další Volvo. Doufám, že bude k sehnání ještě v manuálu, jinak si snad budu muset uříznout levou nohuJasper píše:Není úplně stejná, ale vize byla nádherná...Škoda, že se v té barvě nevyrábí (tedy něco jsem na netu našel, ale u nás nadefinovat nelze)...Zatím, ptž XC 40 v podobné barvě k dispozici je. Já se unáším na těch excelentních liniích...žádná část mi není nepříjemná, ba naopak![]()
Je to takový můj sen, který může být reálným tak v letech 2022, kdy bude ojeté za snad pro některé z nás za reálnou kupní cenu...
EDIT: už jsem asi pochopil, jak jsi to myslel. Beru zpětFíla píše:to Jasper: škoda jen, že nepostuješ fotky auta takového o kterém je tady řeč, ale nějakého fejku. V90 CC totiž vypadá poněkud jinak. Ale jinak hezký auto to je, to zas jako jó (to skutečný, teda).
To je Ocean Race ... a je vážně nádhernáPINĎABC píše:Tahle barevná varianta v90 je ulítlá a v CC bude ještě lepší. už se nemůžu dočkat až si ji půjdu nakonfigurovat. teda až tam budou ty motory z Merglu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé