Samozřejmě musíte mít "VOC positive" auto, což prý česká distribuce až do letošního roku nebyla.
Enjoy.

Jak vypadá ta XC40? A co to zhruba stoji?Arkaz píše:dnes som bol vo volvo showroome v BA Bory pozret na XC40 a tam mi tvdili ze VOC uz funguje pokial je teda HW vo vozidle. v tej xc40 bol.

DíkyArkaz píše:vyzera vcelku super vedel by som si to predstavit. z vonku vyzera mala ale vnutri dost miesta a sikovne spravene ulozne priestory. cena cca od 30tis € hore.

x 1
 x 1

x 1
 x 1 Chtěl jsi vědět kde dostaneš PIN, když ti to řekli, tak to tě neuspokojilo, ale když ti borys napsal, že za to budeš platit, tak to byla jediná tebou uznaná odpověď... a všechno ostatní jsou hate .. jo, s tímhle tady daleko dojdeš
 Chtěl jsi vědět kde dostaneš PIN, když ti to řekli, tak to tě neuspokojilo, ale když ti borys napsal, že za to budeš platit, tak to byla jediná tebou uznaná odpověď... a všechno ostatní jsou hate .. jo, s tímhle tady daleko dojdeš 

Ahoj, ja mam V70 (MY2016) ze Svedska od letosniho brezna vcetne VOC, ale zprovozneni (a vubec, ze to jde) me delali az ve Svencaru v OVE. V Pruhonicich (kde jsem auto kupoval) se ani neobtezovali zminit, ze auto VOC ma a diky svedskemu puvodu lze ihned pouzivat. Pro altivaci topeni, kontrolu zamykani a knize jizd je to super vec.rstudeny píše:Ahoj, znamena to, ze ked ma cerstvo kupene volvo v70, 2015 dovezene zo SWE a mam tam full vybavu vcetne Slotu na SIM kartu, tak mi to pojde? Hlavne mi ide o to dialkove ovladanie Nezavisleho Tepenia samozrejme.. ostatne nie je az tak uzitocne si myslim.
Dakujm

.
 . 
 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé