už jsem skoro zapomněl, že já mám narozky na Hynka
 už jsem skoro zapomněl, že já mám narozky na Hynka  tak to bude dvojitá oslava...
 tak to bude dvojitá oslava... 
  už jsem skoro zapomněl, že já mám narozky na Hynka
 už jsem skoro zapomněl, že já mám narozky na Hynka  tak to bude dvojitá oslava...
 tak to bude dvojitá oslava... 
  x 1
 x 1

Hektolitr píše:To ses spletl, Smoldo, já mám narozeniny den před tím, 1.2. mám sváteksmolda píše:Ty bláho, člověk se sem chvíli nekoukne a hned tolik příspěvků
Takže 1.2. a Plaudit oukej? Hádejte kdo má v ten den narozeniny...to bude teda sraz, vyžaduji abyste se mi složili na novou krabici přátelé
. Krabici už raději ne, nechci testovat manželku

Takže Plaudit, 1.2., v 17h sraz na parkovišti a přesun k Olivínovi do muzea? (Vlastně do skanzenu...?)
Pro případné terénu neznalé mapa k pokladu zde: https://mapy.cz/s/2kdvf. Bod označuje Plaudit, parkoviště hned naproti, výstavu zúčastněných vozů bych uspořádal v dolní části hned u Plauditu. Muzeum je na protější straně Bezručovy ulice kousek nad horním koncem parkoviště.
Já se těším!
-h-

x 1
 x 1

Nech pobejt, dneska rano jsem tahal jednu sedmici snad puhodiny ven, grrrr.raolsa píše:Abych nemusel přivézt i frézu.

x 1
 x 1 Aby jsme pak nestáli jak pitomci venku, protože tam nějaká firma bude mít "soukromou akci".
 Aby jsme pak nestáli jak pitomci venku, protože tam nějaká firma bude mít "soukromou akci". 

x 1
 x 1 

x 1
 x 1

jinak to dopadlo dobře, my Turnováci jsme se pak šli ještě vykecat do "volvo muzea" a pak domů.
 jinak to dopadlo dobře, my Turnováci jsme se pak šli ještě vykecat do "volvo muzea" a pak domů. 
  Ted vazne - zas tak zle to nebylo, nektere polozky jsem mel sice navic, zato piv bylo na uctu mene
 Ted vazne - zas tak zle to nebylo, nektere polozky jsem mel sice navic, zato piv bylo na uctu mene 

x 1
 x 1

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]