To by byl dobrý fór, vyčíhat si je až půjdou na lup a během toho jim očesat auto. Tvl. bych chtěl vidět ten pohled.Gondil píše:Lopatou po krizoch takym ludom. By som sa pozrel ako by sa tvarili keby sa stane im nieco podobne.
Ta světla jsou problém - Marra mi říkal, že světla na S80II a obdobné, pokud to jsou xenony s natáčením, tak se dost kradou, protože jedno nové je cca za 40tis KčJakub Svoboda píše:No, dneska jsem schválně volal mojí pojišťovačce a naštěstí mám vše zahrnuto v havarijce, vandalizmus a hlavně xenony. Ale i tak doufám, že ty hajzlíky nikdy nepotkám. NA FB volvoklubu bylo za poslední týden cca 5aut bez světel, myslím Praha 10 a 4
No, Marra mi popsal případ z Prahy, kdy člověk V XC90 přišel k autu, odemkl, sedl a odjel, za chvilku ho zastavili policajti a povídají, jestli by si mohl rozsvítit. On na to, že ve Volvu je to automatické a že svítí. Oni na něho, že ne a at se jde podívat. No a místo světel tam měl jen dva otvory po světlech. ..... A na autě nebyla ani stopa po násilném otevření, prostě si možná jen nevšiml, že když přišel, bylo už odemčené....Ares píše:No pekne. Ešte že tam mám lamino okná vybavené navyše IR fóliou. Dostať sa cez také okno dnu/von nie je žiadna sranda.
něco podobného jsme s kamarády provedli jedněm syčákům co nám kdysi cca před 17lety očesaly tráboše. No co, vyčíhali jsme si je a vše si vzali zpět z toho jejich.raolsa píše:To by byl dobrý fór, vyčíhat si je až půjdou na lup a během toho jim očesat auto. Tvl. bych chtěl vidět ten pohled.![]()
![]()
![]()
![]()
U mě už ne, mám je zajištěný, ale podrobnosti z jistých důvodů zveřejňovat nebudu. Bohužel to skončí max. rozbytým oknem.hajnej píše:Hlavně ta světla jdou ven einz zwei.
Sice nebydlím v Praze, ale docela by mě to zajímalo, jestli by ses někdy soukromě chtěl podělit.....Jakub Svoboda píše:
U mě už ne, mám je zajištěný, ale podrobnosti z jistých důvodů zveřejňovat nebudu. Bohužel to skončí max. rozbytým oknem.
to je ale stejné auto jako tady v prvním příspěvku nebo ne??Jakub Svoboda píše:Tvl. další.....světa, roletka
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208677001961273&set=pcb.10155927254628672&type=3&theater
Dobře mu tak, když si dá do profilu i adresu, ještě mu tam chybí "náhradní díly k dispozici"Jakub Svoboda píše:Tvl. další.....světa, roletka
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208677001961273&set=pcb.10155927254628672&type=3&theater
Uživatelé procházející toto fórum: HonzaT