Díky za radu. Honza
S tím manuálem úplně nesouhlasím. Mám taky ACC v manuály a není s tím problém. Stejně tempomatově jezdíš většinou okrsky / dálníce a velké cesty které jedu v 90% na 6ku. Takže je to jedno. Ano, jde to i ve městě a tam to už v manuálu není ono.Jakub Svoboda píše:Co tak koukám, tak adaptivní tempomat u manuálu je ti naprd a vpodstatě postrádá smysl. S automatem to je jiné kafe. TAkže nebuď až tak zlamaný nefunčností. Jen aby se hlavně nevyskytl jiný problém s elektronikou.
Na tebe jsem si hned vzpoměl, že to tak máš. Ale věř, že kdybys to vyzkoušel u automatu, tak možná změníš názor.Siggi píše:S tím manuálem úplně nesouhlasím. Mám taky ACC v manuály a není s tím problém.
no já vím že bych změnil názor, ale nechci zkoušet, protože pak bych chtěl změnit auto... byl jsem kupec ( teď už čti tupecJakub Svoboda píše:Já mám automat a opravdu si využití ACC u manuálu jinde než na dálnici nedovedu představit.
Co se týče citace z návodu, nějak z toho nejsu moudrý, co že jsem měl poznat za rozdíl.
Na tebe jsem si hned vzpoměl, že to tak máš. Ale věř, že kdybys to vyzkoušel u automatu, tak možná změníš názor.Siggi píše:S tím manuálem úplně nesouhlasím. Mám taky ACC v manuály a není s tím problém.
snbhonza píše:Koukám že jsem zazehl ohen, To je dobře:) zatim mi to nevadí, colision warning mi nejspíš jde v pohodě. Pokud tedy tohoto asistenta chápu dobře- když se moc přiblížím k autu přede mnou, resp, pokud to přede mnou někdo zaslapne, tak to na mě začne křičet a svítit červeně? Jinak čísla vady z VIDA poslu. Ale dneska odjíždím na lyže, takže až 12.02. Jinak s tim checklistem pred koupi je to super napad. Priste budu chytrejsi. Když jsem vůz kupoval,věděl jsem že tempomat nejde ....prodavajici dal výraznou slevu a to mě presvedcilo. Jinak už jsem s tím najezdil cca 3000 km po Čechách a jsem z toho auta úplně vedle. Ani se mi nechce domůjediné co mě tam dále zlobí jsou nefunkční zásuvky na 12V. Nabiji jen ta vzadu v kufru, Ale opravdu to vnímám jako dětskou nemoc. Motor šlape super nikde nic neboucha,radi to pekne, 4x4 jsem testoval na manzestru na sjezdovce a cumnel jsem co se da s citem vyjet.....atd..... mějte se tu fajn a díky za rady. Určitě ho časem budu chtít zprovoznit.
![]()
PS: ten bufik, to je věc!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]