Haben píše:Mateji, shodil jsem 3 kg a zmensil se pud sebezachovy, takze si verim
Nosound89, v poho, pristi rok udelas reparat
Už musím, to je už druhý rok co jsem nestíhal, ale znáš to jak to na MSV je.. málo času a hodně lidí, firem se kterýma se musíš potkat .
Jo, ale jinak volv tak bylo docela dost, hlavně nových XC90
Já ti to řeknu asi takhle, dva roky tady budujeme Brněnský srazy, který původně skončili i právě z důvodu neplánovaných změn lokací, kdy potom několik lidí, čekalo na úplně jiném místě než byl sraz. Vážně si to nehodláme položit do stavu jaký tady před těma dvě lety byl... Takže změna místa konání ani ne 24h před zahájením nepřipadá v úvahu...
Já ti to řeknu asi takhle, dva roky tady budujeme Brněnský srazy, který původně skončili i právě z důvodu neplánovaných změn lokací, kdy potom několik lidí, čekalo na úplně jiném místě, než byl sraz. Vážně si to nehodláme položit do stavu jaký tady před těma dvě lety byl... Takže změna místa konání ani ne 24h před zahájením nepřipadá v úvahu...
Přesně tak , zezačátku jsme chodili 3-4 ted už není vyjímka , že dojede 9 lidí .A to pořád lobujeme .
Klidně se můžeme někdy domluvit více lidí , z Brna ze Zlína , z Prahy atd a můžeme se vyřádit na motokárách ::
Čtvrtý čtvrtek v měsíci se nám nezadržitelně blíží a s ním i Pravidelný mikrosraz Brno. Tentokrát ovšem s malou změnou. Někteří už možná vidí jiné místo konání, kdo si ještě nevšiml ať zpozorní. Ano, je to tak a má do hodně dobrý důvod...
Auto Cardion autorizovaný dealer značky Volvo v české premiéře představuje v nákupním centru Olympia Brno nové Volvo XC40 a mě napadlo, že by vůbec nebylo od věci být u toho.
Koukneme na novou XC40 a následně se přesuneme na domácí základnu na Kolibu (předpokládám, že tam budeme cca 19:30 - takže kdo nestíhá, může dorazit až na Kolibu)
Hele ty máš v prdeli vrtulku ? Za cca hoďku to stihnout z Pardubic do Brna tomu říkám fofr . Páč odkaz jsi tam dal na Pardubice Polabiny Já bych se zůčastnil tuze rád ale jako obvykle nemůžu páč bohužel do šesti "zařezávám" .
zvedavec píše:Hele ty máš v prdeli vrtulku ? Za cca hoďku to stihnout z Pardubic do Brna tomu říkám fofr . Páč odkaz jsi tam dal na Pardubice Polabiny Já bych se zůčastnil tuze rád ale jako obvykle nemůžu páč bohužel do šesti "zařezávám" .
přiznám se vůbec nevím já to zkopíroval z akce , kterou na FB založil Chase. Na druhou stranu do Olympie trefíš i bez mapy ne
Jinak když si zkopíruješ celou tu adresu , tak je to správně
zvedavec píše:Hele ty máš v prdeli vrtulku ? Za cca hoďku to stihnout z Pardubic do Brna tomu říkám fofr . Páč odkaz jsi tam dal na Pardubice Polabiny Já bych se zůčastnil tuze rád ale jako obvykle nemůžu páč bohužel do šesti "zařezávám" .
pokud chrníš do šesti , tak dojeť na kolibu , budeme tam tak po sedmý hodině a většinou tam jsme do půl desátý
pokud chrníš do šesti , tak dojeť na kolibu , budeme tam tak po sedmý hodině a většinou tam jsme do půl desátý
hm nedošlo mě že výraz "zařezávám" se dá použít i ve smyslu -chrnět- což by bylo úžo . Já to bohužel myslel ve smyslu - pracovat - což až takový úžo není
Tak pokud pracuješ do šesti ,tak můžeš v klidu dojet ,jak píšu většinou tam do půl desátý sme .A po práci ,nějaká ta sranda s klukama se hodí .Já si většinu srazů užívám a odpočinu si na nich , pokecáme o autech a nejen o nich a ..
Tak dnešní sraz vypadá na pěknou účast ,na FB zatím potvrzeno 12 lidí
Takže přesun z Olympie na Kolibu bude pěkná kolona , tak kdyby se chtěl ještě někdo přidat
Dnes sraz v 17:30 Olimpie na střeše