Zdravím to auto prodávám já.
VIN je YV1SW65P212067324. Rovnou Vám k tomu můžu napsat detailní informace a místní Volvisti Vás mohou kdykoli upozornit na přípanou lež.
Ta V70 byla v červenci na rozsáhlym servise - chtěl jsem jí dát pořádně dokupy (4 x tlumiče TRW, 2x uložení vepředu, čepy, brzdový hadičky,
oleje, filtry, všechny 3 díly vejfuku a já už nevim co ještě (kdyžtak pošlu fakturu) Ale už v době, co bylo auto na servise jsem se rozhodl, že
jedu do Švýcarska pro novější. Říkal jsem si, že to starý alespoň lehce prodám, protože bude komplet po servise a nový STK.
Zařval jsem do toho 30 000kč, vyjedu ze servisu a kdykoli sem prudce sešlápl plyn, na vteřinu problikla na palubnim počítači olejnička.
Volám zpátky do servisu a říkám, že mi palubák hlásí závadu, kterou 4 roky nehlásil a odpověď byla, že je to vadný čidlo, že je auto komplet
zrenovovaný. Po dalších 300km jsem na dálnici přidřel šálu na klice
Musel sem z AV díly koupit náhradní motor, nový rozvody, svíčky, vodní pumpa, obě lambda sondy, protože ty starý si s tim nějak netykaly.
Dalších 35 000kč. Od té doby s autem normálně jezdim. Prvních cca 1500km nebyl motor úplně 100%, sedal si. Byl jsem strašně nasr***.
Teď jezdí už auto úplně v pohodě (denně ho používám na cestu do práce), motor se ustálil na benzín i LPG (zlobily ty lambdy, které jsem koupil taky nové)
Ještě zbývá vyměnit jednu hadičku někde u brzdy, říkal mechanik. Do auta sem narval staršnejch prachů a volaji mi jen překupníci, že si pro něj za
40 000kč přijedou, to fakt ne.
Auto má 248 000km. Bylo několikrát na origo diagnostikách a kilometry sedí. Kupoval jsem to tehdy od asi 30 letýho kluka, který to měl cca 4 roky.
Předtím to byl služebák, který si jeden majitel několikrát za sebou protočil vždycky na konci roku mezi svejma firmama.
Kontrolka motoru svítí kvůli ECM 9400. Dle vyjádření technika je to kvůli nefunkčnímu tempomatu. Takto jsem vůz už tenkrát koupil, nevadilo mi to,
tempomat nepoužívám. Teď mám před domem dvě V70 a jedna by měla (i přes roky věrné služby) zmizet. Bonus je HU-803, špičkové audio. O tom si
v té "nové" V70 můžu nechat jen zdát.
EDIT: jinak ten původní motor je defacto ok. Vůbec nevim proč mě nutili kupovat náhradní motor, když z nich nakonec vylezlo, že motor je čistej, protože
jsem včas zastavil - odnesla to tedy jen ta šála, kterou stačilo vyndat a přebrousit