už mě přestalo bavit třískat se hlavou o hranu pátých dveří na pracovním kombíku, tak jsem se trochu zamyslel , trochu jsem měřil a chviličku pracoval. Krátce řečeno: vyměnil jsem původní vzpěry za kapku delší...
Výhody: jedna vzpěra za příjemných 150 korun (neboť je určena na Š Favorit) a v balení jsou dokonce nové kloubky patřičného průměru.
Výsledky jsou zřejmé z fotek. Voltony se uvolil dělat figuranta i přesto, že on sám tuto úpravu až tak nutně nepotřebuje
Nezkoušel jsi to náhodou na devítce ? Někdo mi říkal, že mám koupit právě vzpěry z favorita, nebo formana, teď nevim, že prý je to stejný. Ještě je sice nemám tak znavený, že by nedržely, ale výhledově bych do toho šel, tím spíš za těch pár korun.
Krystof P. píše:Nezkoušel jsi to náhodou na devítce ? Někdo mi říkal, že mám koupit právě vzpěry z favorita, nebo formana, teď nevim, že prý je to stejný. Ještě je sice nemám tak znavený, že by nedržely, ale výhledově bych do toho šel, tím spíš za těch pár korun.
Ondro, díky.
No aby to nelítalo, když ta z favorita má 450N Já mám na devítce originál kterej má na sobě napsáno 160 a druhej nějakej shit kterej má 170. To je třetina Nebo že by to bylo 300? Ale stejně
Kdysi jsem si bral vzpěru tady: https://www.moliton.cz/
bylo to za pár šupů, na přední kapotu vw t5, vyšlo to levněji než originál, tuším pár stovek to bylo.
Náhradní vzpěry Magneti Marelli se staly nedostupnými, tak jsem zkusil další věhlasnou značku Maxgear , číslo 12-0128 (120128). V balení jsou naštěstí opět i potřebné kloubky.