Já nemohu radit, mám Volvo 3 měsíce, ale nic lepšího jsem neřídil, nevěřil mu a má jízda je mnoho bezpečnější, ptž.je klidnější

D 5 (151 kW), to je motor, který mě zcela uspokojuje.
Tak s tím nemohu souhlasit. Vzhledem k tomu, že 99% času jezdím v autě sám, tak preferuji pohodlíčko pro sebe a na ostatní spolucestující kašlu.homy píše:...upřímně raději méně pohodlná sedadla a dostatek místa vzadu...
URČITĚ BYCH ŠEL DO AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY,NIKOLIV DO MANUÁLU.Bilajz píše:Začínám pokukovat po něčem větším, než je V40, takže určitě V70. S cenou do 200k. Ideálně v benzínu (nebo DPF kurvítko není u VOLVA takový problém?) Zaujala mě tato https://www.tipcars.com/volvo-v70/volvo-v70-24-auto-acsevisni-knizkac-8024542.html Co si myslíte u benzinu o tomto nájezdu?
Ahoj, děkuji za postřehy.shalibaba píše:Koukam na to jen na mobilu, ale olej v AT byl asi pri posledni prohlidce menen, ne? (Tezko rici proc nebyl menen i kolem 60t. km).
Co ta chybejici prohlidka? Jeste bych radeji na Cebii overil, zda nebyl nejaky tukanec, protoze jinak by urcite nezapomneli napsat nehavarovano.
Jinak zavidim el.sedadla - ne kvuli serizovani, ale kvuli at.naklapeni praveho zrcatka pri couvani.
Cenu neumim posoudit, protoze o ceny aut s AWD jsem se nikdy nezajimal.
Skoda chybejici navigace.
Na parkovani to bude asi stejny jako S60 II, takze horsi rejd pri zajizdeni u obchodaku mezi auta po predu.
Zkus komunikovat dálAlexei píše:Při shánění benzinového sedanu jsem narazil na jeden zajímavý nafťák. Jen mi přijde vzhledem k inzerované ceně, že něco není v pořádku, protože když se podívám okem laika (tj. mým) na aktuální nabídku ojetin novějších S60, tak se prodávají tak o 100 000 dráže. Nebo mi něco uniká?
Žádal jsem o VIN kód, ale lámanou češtinou mi přišel dotaz, zda o vůz mám zájem, tak myslím, že si dejte pozor pokud jej někdo budete zkoumat
Tak jsem neodolal a napsal email, zda Exit Assist je vystrelovaci sedacka a jen u ridice,ci i u spolujezdce. Odpoved nasdilim, prijde-liJasper píše:Komunikace dalsi je zcela zbytecna. Ale necha se to docela uzit. Psal jsem si takto emailem o xc70...Fakt prdel. Neco ve smyslu: Nase rodina prodat auto kvuli stehovat se do EU. Auto je kvalita jen prevod do EU a zaslat na prevod drobna euro vpred...atd. No prdelMa odpoved: Ja nebyt zadny debil a poslat euro dopredu. Privez auto pred moje doma a pak se budeme bavit
Uz nenapsal...Jen to samotne:6 kvalita
Velkou péči věnuj automatu, ale i tento se dá rozumně servisovat, používá ho spousta jiných značek, takže servisy ho znají a dají se sehnat náhradní díly.berczo píše:Zdravím všechny,
pomalu tady pročítám poslední stránky a snažím se naučit co nejvíc, protože si chci vybrat jako rodinné auto V70. 2 dospělí + děti + náklad.
Koukám po voze ze zahraničí nebo tuzemský s doloženým servisem. Rok výroby 2007-2009. Převodovka automat. Palivo nafta (btw, jak to mají tyto volva s DPF?)
Můžete mi poradit co se týká motorů, po čem pást a čemu se naopak vyhnout?
Rozpočet do 200k.
Díky za info borci!
opravahajnej píše: Rozhodně nebrat naftové 4 válce z produkce PSA ale Volví pětiválcové mtory (120 a více kilowat).
DPF poměrně spolehlivě funguje.
Uživatelé procházející toto fórum: Tarkin