Chtěl jsem Yvonně vytunit 740ku a pěkně jsem si naběh na vidle: šnédekl, který jsem koupil a nechal nalakovat NEMÁ vykrojení (takový ty dva žlábky - viz tmavý šnédekl) pro stěrač. Dá se to nějak ošulit - jiný stěrač, "prodlužovačka" hřídele? Na který auto to vlastně pasuje?
Stando neporadim, ale zajímalo by mě, kde si k dotyčnému kousku přišel, či kdo/kdy/proč takový nepoužitelný materiál vyrobil.
Ale lak máš skutečně krásný, Dušan?
Šnédekl jsem koupil od Honzy z Doubravníka (koupil ho na svou vlastní devítku a nelíbila se mu lacině vyhlížející "plastovitost". Vzhledem k tomu, jaký je Honza metrosexuál, bych tomu i věřil ). Ke šnédeklu byly dodány i zjevně použité upevňovací úchytky, jedna dokonce i rozlomená. Že by to měl někdo nasazený na autě a používal jen jeden stěrač je málo pravděpodobný...
Dal bych krk za to, že zespoda deklu je značka "volvo" a objednací číslo - čili na nějakou sedmu/devítku to asi pasuje. Nyní to ovšem neověřím, protože šnédekl je poctivě upevněn na torpédu A torpédo na autě
Skandix má taky v nabídce dvě verze s upozorněním na omezené použití...
Urvanej: dík za ten blatník, auto je lepší jak nový
Dine, dík, ale spíš potřebuju celkovou výšku nad torpédem.
Sarkasmic se díval na dvě svoje rantlovky a stěrače taky vypadají stejně jako na devítkách. Takže mám furt nejasno...