Dobrú chuť.
Dovedu si představit naplánovat výlet a spojit to s tvými schopnostmiIgorS píše:Ahoj Tomáš!PINĎABC píše:Smekám před tebou Igore![]()
Otevři si servis na auta nebo autodetailing firmu a bude radost ti auto dovést až do srdce Slovenska
Servis, to neviem, to skôr takú malú autovolvodielňu s detailingom. To hej. To by šlo. Keby som mal vlastný vhodný priestor, tak by som sa na to asi dal. Viem, že by som sa vedel vyhrať aj s inými autami a urobiť kadečo dobre, či inak, ako je žiaľ dnes bežné v servisoch.
Chceš sa objednať?
Čože ja už zmôžem? Môžem ovplyvniť len pár ľudí vo svojom okolí. Horšie je to, keď povesť týchto Volvo "hrozných pekáčov" šíria diskutéri na internete o nich. Ako aktuálny príklad zo života uvediem našu slovenskú Volvo diskusiu, kde sa to zmenilo na nejaké technické a bazárové fórum o Volve, pričom hodnotný príspevok o živote a radosti s Volvom sa človek nedopátra. A ak, tak je nutné také čosi pracne hľadať väčšinou v minulosti v starších príspevkoch. Teraz sa tam riešia len opravy alebo predaj áut. Ale ak je iba technická diskusia s orientáciou na opravy a riešenie probl'mov obrazom o Volve, tak to nie je asi pozitívna reklama pre značku ako takú.Pišta... píše:Taky jsme se trochu zasmáli co si asi říkají sousedi, když tě vidí takhle spravovat auta. Ty Volva musí být "hrozný pekáče"![]()
Tomáš, viem si to aj ja predstaviť. Keby sme sa dohodli na vhodnom termíne pre nás oboch a tiež na tom, čo by som mohol pre teba urobiť, aby som pripravil čo na to treba, pokojne by si mohol prísť. Ak by to bolo na dlhšie alebo na dva dni, tak ako správny Volvo servis by som ti dal na ten čas aj náhradné vozidlo Volvo, aby si bol Volvomobilný počas výletu.PINĎABC píše:Dovedu si představit naplánovat výlet a spojit to s tvými schopnostmi
IgorS píše:Tomáš, viem si to aj ja predstaviť. Keby sme sa dohodli na vhodnom termíne pre nás oboch a tiež na tom, čo by som mohol pre teba urobiť, aby som pripravil čo na to treba, pokojne by si mohol prísť. Ak by to bolo na dlhšie alebo na dva dni, tak ako správny Volvo servis by som ti dal na ten čas aj náhradné vozidlo Volvo, aby si bol Volvomobilný počas výletu.PINĎABC píše:Dovedu si představit naplánovat výlet a spojit to s tvými schopnostmi
ParádaIgorS píše:KERAMICKÉ PÄTICE H7
Uživatelé procházející toto fórum: f.e.e.t