Nicmene jako zbran proti prdel lepicum dost dobry. Kde se to da koupit?

To som nevedel, aleUrvanej píše:Citlivost luxmetru na určitý spektra může bejt různá. Nicméně rozdíl je vidět i okem
Co se stalo?Ekky píše:Ja dnes vyndal motor s prevodovkou...
ta fotka tak zkresluje, nebo je to světlo opravdu tak žluté? mi to přijde jak halogen, ne jak xenonVymenil som čínske xenónové výbojky s poľskou nálepkou za Osram d3s. Meral som luxmetrom svietivosť a pôvodné výbojky mali max 9000 lx. Nové 43000 lx. To biele svetlo je pôvodná to žlté je nová. Fotené hneď po rozsvietení takže na intenzite to kvapku pridalo. Rozdiel posúďte sami.
Trochu to môže byť skreslené, je to fotené mobilom. Naozaj odtieň je do žlta, ako som písal teraz mi príde farba svetla v porovnaní s diaľkovými (H9) takmer na nerozoznanie. Ale intenzita sa s halogénami nedá porovnať.Tod2 píše:ta fotka tak zkresluje, nebo je to světlo opravdu tak žluté? mi to přijde jak halogen, ne jak xenonVymenil som čínske xenónové výbojky s poľskou nálepkou za Osram d3s. Meral som luxmetrom svietivosť a pôvodné výbojky mali max 9000 lx. Nové 43000 lx. To biele svetlo je pôvodná to žlté je nová. Fotené hneď po rozsvietení takže na intenzite to kvapku pridalo. Rozdiel posúďte sami.
Potvrdzujem.shalibaba píše:Osramka skutečně svítí hodně do žluta. Ale zase v noci za deště super.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé