Tak se pište, Bimbo se nabídla že zajistí kdyžtak hospodu
Jedu:
Chase
penek + kája
3m3
Danniel74
z-d-e-n-a
P.S. Ať seděj počty.
P.S. My ať nejedeme na votočku, tak ten celej víkend asi strávíme v kempu Jindřiš u JH, tak kdyby někdo neměl co dělat PÁ-NE, je tam moc hezky a bude tam už skoro prázdno. A možná tam pojedeme i za tejden, tzn. 1.-3.9. Anyone? Budou domácí hambáče na vohni. A je tam super hospoda.
Naposledy upravil(a) penek dne 25 srp 2017 10:24, celkem upraveno 2 x.
23.9.17 v 11:00 v Jarošově n N.
Jedu:
Chase
penek + kája
3m3
Danniel74
z-d-e-n-a
pepa.paur
Pišta
23.9.17 v 11:00 v Jarošově n N.
Jedu:
Chase
penek + kája
3m3
Danniel74
z-d-e-n-a
pepa.paur
Pišta
Švícko+Bimbo
Tak my v Jindřiši budeme celej víkend v chajdě. Nechce se někdo přidat? Je tam ještě 5 statickejch karavanů k pronájmu. Vlastní stany karavany kempry samozřejmostí.
penek píše:Tak my v Jindřiši budeme celej víkend v chajdě. Nechce se někdo přidat? Je tam ještě 5 statickejch karavanů k pronájmu. Vlastní stany karavany kempry samozřejmostí.
Rád bych, ale časově to krom soboty vůbec nevychází. :/
Ahoj, tak zejtra ráno kolem 0830 se v Běchovicích napojuju na Spojku, sjedu z ní na D1, po který asi až k Humpolci (tam, co bouraj politici), pak Pelhřimov, Jarošov. Přidá se někdo? Zpátky asi JH a po D3 na BN, nebo přes HB na KH, nebo dle dohody. Ale já vím, že jedete skoro všichni z Budějic...
Důvodem jsou rodinné rozepře a moje účast při jednání spojených s prodejem nemovitosti mých prarodičů, kteří mezi nás rozdali majetek. Bohužel se část přízně rozhodla prodat lukrativní nemovitost v centru Liberce ještě za života prarodičů čímž je vystavují riziku soužití s kýmkoli, kdo dá nejvíc peněz.
Ještě jednou se prosím omlouvám, nikdy jsem nebyl na žádném srazu a ani jiné akci spojené s auty, chtěl jsem dnes.
Ano Jani, někdo ji očividně pozval, protože tam byla. ( Předpokládám, že to zařídila Bimbo se Švickem ). Jinak všem díky za účast (a Bimbo za rezervaci restaurace ), sice atmosféra komorní, ale důležité je, že jsme tam byli.