A tentokrát bych vzal i ženu s malou, posledně jsem dostal pojeb, že jsme je nechali doma.
 A tentokrát bych vzal i ženu s malou, posledně jsem dostal pojeb, že jsme je nechali doma. 

x 1
 x 1 

Na oheň si zas všichni dovezte, co máte sami nejradši, to se, myslím, náramně osvědčilo.
 Na oheň si zas všichni dovezte, co máte sami nejradši, to se, myslím, náramně osvědčilo. Oděv outdoorový, něco, v čem se můžete otřít o smůlu a nevadí vám, když to bude cítit kouřem.
 Oděv outdoorový, něco, v čem se můžete otřít o smůlu a nevadí vám, když to bude cítit kouřem. 
  x 1
 x 1 
  uf ještě že jsem se sem koukl, nějak nestíhám vůbec chodit na fórum a málem bych to prošvihnul.
 uf ještě že jsem se sem koukl, nějak nestíhám vůbec chodit na fórum a málem bych to prošvihnul. 
  x 1
 x 1 

x 1
 x 1

)
 ) a vyhrál tím hlavní cenu sponzora v podobě lavice z masivního modřínu dle vlastního výběru.
 a vyhrál tím hlavní cenu sponzora v podobě lavice z masivního modřínu dle vlastního výběru.

Aby nám to nezevšedněloCesinek píše:Jojo, bylo to opět super. Tak kdy si to zopakujeme?
 Myslím, že frekvence 1× za dva měsíce je docela fajn, ne...? A nebo prostě napište, až bude chuť.
 Myslím, že frekvence 1× za dva měsíce je docela fajn, ne...? A nebo prostě napište, až bude chuť.  

Když vám nebude vadit, že k ohništi se bude muset 700m pěšky od haly, tak určitě. Já osobně mám to místo moc rád a chodím tam taky pěšky. Pro přístup autem je potřeba, aby louka byla posekaná a zem suchá, což je dost specifická konstelace, aby to člověk dokázal dopředu naplánovat. Krom toho, Jánoš, co tam bydlí v maringotce, se na svých pozemcích snaží hospodařit šetrně a válcování flotilou Volv mu do konceptu nezapadá.smolda píše:No bylo to rozhodně mooc fajn a repete bych dal ideálně ještě v léte. Sluníčko a louka..

x 1
 x 1 
  Akorát nevím jak by jsme na tom byli v zimě, mrznout v té hale 2 - 4 hodiny by se mi asi moc nechtělo.
 Akorát nevím jak by jsme na tom byli v zimě, mrznout v té hale 2 - 4 hodiny by se mi asi moc nechtělo.  

.
.  
 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé