Rád bych tímto způsobem našel někoho kdo se buď do oprav může pustit sám a nebo mi doporučí nějaký servis.
Byl bych rád aby to bylo co nejlevnější

rozsahem práce jakou požaduji dostal finančně trošku jinam než chci.
Měl jsem v plánu dát auto ke guru Marrovi, ale dnes jsem s ním telefonoval, zjistil jsem, že byl zdravotně indisponován a že se mu mám zavolat příští týden, kdy teprve
tak nějak zjistí co musí a kdy by tak mohl mít čas. Pro to se tedy ptám zde ještě na další možnosti. Ideální by pro mne totiž bylo abych v pondělí 3.7. auto někam odtáhl, protože pak jedu na 10 dní na pracovní cestu. Ideální by taktéž bylo kdyby auto bylo za 14 dní hotové, ale chápu, že to je možná nereálné a pro to tedy deadline bych stanovil do konce měsíce července. Protože auto bylo delší dobu odstavené a já už se nemohu dočkat až tomu tak nebude.
Jak zmiňuji výše, auto bohužel stálo na jednom místě skoro dva roky a já řešil nepříznivou finanční situaci a i když párkrát v tom období svitla špetka naděje, že ho opravím, peníze jsem nakonec musel dát někomu jinému.
Nyní se vše k dobrému obrátilo a rádi bychom s přítelkyní vyrazili navštívit pár známých do Nizozemí a projet si místní kraj.
Na místo kde auto stojí sem sním přijel a odstavil kvůli vyvrácenému tlumiči ( vrchní uložení nějaký divný).... po pul roce jsem ho ještě navštívil a nastartoval, ale pak nějak odešla baterka a už sem nenastartoval, baterka tam nyní ani neni.
Potřebuji udělat :
- Tlumiče a uložení a asi všechny
- nápravy (co je špatně at se spraví)
- Rozvody
- Brzdový systém (kotouče, destičky, zkontrolovat trubičky)
- mizela mi servo kapalina( spíš nárazově, 14 dní mizela a pak třeba půl roku dobrý - netušim)
- no, v podstatě mi jde o to aby se opravilo vše nutné, aby auto udělalo technickou, aby se opravili závady, které třeba teď nedělají problém,
ale není třeba čekat až budou..a zkusit to nějak komplexně projít a opravit případné neduhy ( jednou jsem měnil jednu naftovou trubičku, protože tekla, tak třeba to)
- rád bych prostě aby to auto zase chvíli bylo fakt v pohodě ( nad čím trochu zdráhám je výměna dvouhmoty, když ještě auto jezdilo, stala se během 14 dnů taková situace, kdy začlo takové to bouchání, které jsem si spojil se spojkou, ale zmizelo, zmizelo i po druhé a pak asi 2000km nic..a pak už sem nejezdil) Tak mě možná zajímá rada jestli udělat anebo ještě nechat.
V kufru jsou hliníkové kola na které bych rád pořídil nové letní pneu a také by mě zajímalo, jak se levně zbavit toho celopolepu.
- a nakonec, byl bych rád kdyby se celá tahle sranda vešla do 40 tisíc, kdyby to bylo nezbytné, ještě bych mohl 10 přidat, ale to bych nebyl rád

Těším se na vaše nabídky, rady, nápady do SZ či sem.......díky