Dnes jsem s celou rodinou zamířil na pohřeb strýce do Liberce. Bratru 120 km dojezd. ŽE se všude opravují výtluky je fajn a je potřeba v cestovním čase s tímto počítat. Vše vypadalo po cestě ok, až na D10 za MB, kdy jsem zůstal v koloně za převráceným kamionem s kyselinou...Bylo jasné, že je účast na pohřbu zřejmě ztracena. Když dorazíme, tak rozhodně pozdě...V tu chvíli jsem se rozhodl, že tolik lidí na jednom místě by mě nenechalo ve štichu a pomohlo, kdyby....Kdyby to moje autíčko nezvládlo příkop podél D10 a polní cestou se nedostal až na další výjezd na dálnici zpět....Co vám mám povídat. Autí to dalo a někdo to i natáčel na mobil se slovy, to nedá, ať tam nejezdí Pohřeb jsme stihli a od otce jsem obdržel poctivé a upřímné poděkování. Tak to jen tak pro přečtení zde.
_________________ XC60 T8 Ultra Red Fusion V90 CC Ocean Race D5 MY2018 Polestar / na prodej
chápu
gratuluji a těší mě, že ses o tuto radost s námi podělil.
je hezký bejt na volvo pyšný, obzvláště v něčem osobním!
_________________ EV-NIRO; HONDAAfricaTwin 1100 A.S. //
R.I.P.: XC90 2.5T, S-Max 2.2 13 a V70T6 AWD 08 a S60 2.4 01 a 480ES 1.7 Paris ed. 91 a Mini Cooper 1.3 87 a A3 3.2 06 a Honda 900RR Fireblade a Honda 1100XX Blackbird a... Trabant :)
Bohuzel. Natacel to nekdo z ridicu za mnou. Neznamy clovek...Jinak pro Servismana doplnuji,ze to byl fakt jen prikop a podel nej vedla cesta. Dokonce je i v mapach. Jo a prede mnou na polnacce jsem dojel V60...V te euforii jsem z okenka pokrikoval na postavajici,ze tady projedou jen Volva.
_________________ XC60 T8 Ultra Red Fusion V90 CC Ocean Race D5 MY2018 Polestar / na prodej
U kamaráda jsem viděl XC70 vyjeté u horské chaty, kam se dá jen po její vlastní sjezdovce. 25°-28° sklonu s ulehlou trávou trvale, plus po cestě asi 2m vysoká stojka cca. 38°-40° sklonu (změřených). Není úplně sranda vyjet tam s Nivou... XC70 umí a to nečekaně moc, poprvé a zatím naposled mne to přimělo k zamyšlení nad neláskou k trakčním asistentům.
Nicméně-dolů to jde vždycky hůř a tak bylo nutno použít "externích technických prostředků brždění", protože bez nich by na cestu dorazily Volvo sáňky asi tak kilem
_________________ Volvo 945 D24TIC EGR Kat MY96; Holanďan s (587k) 640k na podvozku a (247k) 300k na motoru
Jo,jo,v techto mistech. Za provozu ale nemozne zkouset. I ja jsem si nechal ukazat,abych z leveho prejel bezpecne...Jezdili tam "slozky" jak pominute. Na te ceste jsem pak potkal policejni auto,ale nezastavili me. Vecer jsem ze zprav zjistil,ze to tam napasoval do toho PL kamionu nejake kradene BMW kdy ridice hledali nekde v poli
Ted me samozrejme mrzi,ze jsem se nenechal natocit, ale v tu chvili jsem byl vyplaclej