U iPhonu zalohujes na jejich, iCloud. Mám to provazane jak s notasem (macbook) tak i pracovni stanici ( klasicky win ). vyfotis, jakmile jsi na wifi tak se ti to uploadne na tvuj ucet v iCloudu a pak, pokud nahodis programek ve win, tak rovnou do slozky v PC. Stejne funguji i kontakty, dokumenty v Pages a Numbers ( word a excel ) atd. taky jsem prechazel z androidu, kdy jsem mel dvakrat po sobe vlajkovou lod, ktera po pul az roce nemela podporu a po zaruce uz to slo do kopru ( Sony Xperia S, tehda jeste deloHary píše:Řeším teď podobné dilema. Před sedmi lety jsem odložil jakýsi verk do šuplete a do teď jsem střídal u jednoho zaměstnavatele stále novější androidy. Nyní jsem jinde, tak jsem ozivil staré číslo a hledam vhodný stroj. Nejsem si jisty androidem. Ty telefony fakticky po dvou, třech letech jdou do kopru.
Novy služební je windowsa to je teprve shit. Nevím jak hw po letech, ale sw je pruser velký.
Asi nejradeji bych iphone 5s, ale nějak mě děsí to, jak jsem doteď zvykly na zálohování fotek a kontaktu na Google. U Apple nevím jak to chodí. A jestli bude 4" dost.
taky jsem chvíli myslel, že to bude o mazáníIgorS píše:5W50
Kdyz ono si o to par lidi o tu kastaci(nezamenovat s kastracimr1 píše:Tak pozor, u mě to není o tom, že bych jabko neznal, neměl. Ale spíš se mi zdá, že při rozumné konfiguraci aparátu na droida to snese srovnání. A cenovka může být velmi zajímavá. U těch ohryzků mi trochu vadí to jakési kastování. Přijde mi, že lidé s ohryzky ohrnují nos nad uživateli všeho ostatního. Dokonce si lepí ohryzky na auta. Je to prostě jakési chlubení, že patřím mezi movitější skupinu lidí, kteří si kupují noťas za pade, a za tydlifón jsou schopni uvalit čtvrtsta jak prd. Pevně věřím tomu, že zrovna ti, co si to mohou dovolit a takový krám navíc i potřebují, tak nečiní. Naopak lidé, kteří to mají jako nějakou modlu z bazoše, tak se vystavují... jak dementní puberťáci. A holky? tvl viděl sem i pokérovanou ohryzkem. Tak je to úplně jiný level. DG na kabelce, a jabko v ní. Jinak je asi fakt úplnou out.
Uživatelé procházející toto fórum: Sadam