už delší dobu se se Smoldou chystáme sejít (sjet) a pokecat u mně v tesárně v Košťálově, (mezi Semily a Jilemnicí, okr. Semily.) Věc jsme pořád odkládali, protože v tesárně nebylo na co koukat. Teď tam mám rozestavěné dvě roubenky, tak jsou kulisy k setkání připraveny. Rádi přivítáme ostatní, převážně místní volvisty, se samozřejmostí počítám s Raolsou a Olivinem.
Účastníci, bez kterých nemá cenu to pořádat
 :
 :Hektolitr jako já [Semily]
Smolda [Turnov]
Raolsa [Semily]
Olivin [Turnov]
V tesárně je možnost otevřeného ohně, krmeného zbytky z otesávání trámů; takže třeba pečení klobás, grilování (pokud to někdo umí, já ne), káva s příchutí táborového dýmu, obstaral bych nealko i nějaké to zajímavé alko pivo co je tak k dostání v okolí. K dispozici je základní dílenské nářadí a můžu obstarat svářečku, kdyby někdo přijel krabicí z větší dálky než já a potřeboval s ní i odjet, (akorát tím asi odradíme Raolsu...)
V případě potřeby se dá přespat v luxusní maringotce (spacáky vlastní, blinkat nutno venku, maringotka není moje.) Když se nesejdeme úplně za tmy, můžeme se pěšky cournout loukama k týpí, které tu mám v jednom hezkém koutě vztyčeno a klidně můžeme zůstat tam.
Zbývá dohodnout termín a čas tak, aby všichni místní mohli. Za mně - kdykoliv pondělí až čtvrtek odpoledne/večer, v tesárně pracuju a bydlím 2,5km odtud.
Hektolitr

x 1
 x 1

příští středa?
 příští středa?
 Terminem pristi jsem mel na mysli stredu po nedeli nasleduji, cili tuto (pripadne cvrtek). Uff, my se do toho dneska snad netrefime....
 Terminem pristi jsem mel na mysli stredu po nedeli nasleduji, cili tuto (pripadne cvrtek). Uff, my se do toho dneska snad netrefime.... Čtvrtek by možná šel.
 Čtvrtek by možná šel.

Tenhle typ přece nesmí chybět ani na tom nejmenším srazíku!
 Tenhle typ přece nesmí chybět ani na tom nejmenším srazíku!