Je možné, že tuhle funkci tam někdo předemnou dodělal přes diagnostiku, ale zase se nechci potom hádat s chlupatýma, že nemám na světlech značku pro denní svícení a tím pádem flastr a to neokecáš..
Jo, je to zamotaný... za hrozný prachy (800Kč vč odborné montáže v servisu) jsem si dal na auto "nějaký číny". Světe div se, nic se nevyzkratovalo, za těch pár roků co je mám se mi už zaplatily na halogenech, které nemusím měnit...Squixx píše:Jj..je to zamotaný
... sám si to tam nedám, nechci si tam dobastlovat nějaký číny za hrozný prachy a pak mě to vyzkratuje auto..na to prdím.....
Sviti dobre, dokud nemas moznost porovnat s novejma vybojkama. Do te doby "sviti dobre"...Tod2 píše:mám toto auto 3 roky, výbojky jsem ještě neměnil a zatím nebudu, svítí dobře
Mám denní svícení pomocí snížené intenzity dalkových světel na autě už asi pět let. Několik kontrol PČR, 2x STK a bez problémů.Squixx píše:No já měl na BMW přes diag zaplá dálkové na 10% jako denní svícení a PČR mi ráda a rychle vysvětlila, že na světlometu musí být vylisovaná značka, že ten světlomet je proto určen..logiku nechám bokem, protože to prostě nemá cenu..
Od tý doby na tyhle úpravy kašlu, protože to nejde obhájit, tudíž to nemá cenu.
Já věřím, že když potkáš normálního člověka v policejní uniformě, tak to bude v pohodě, ale jinak to neokecáš..a o zahraničí se ani nebavim, tam si na tohle dávají pozor..oni v Přerově jednu dobu vyloženě hledali BMW s tímhle a ještě s fóliema..s touhle úpravou jsem taky prošel STK..Onyk píše:Mám denní svícení pomocí snížené intenzity dalkových světel na autě už asi pět let. Několik kontrol PČR, 2x STK a bez problémů.Squixx píše:No já měl na BMW přes diag zaplá dálkové na 10% jako denní svícení a PČR mi ráda a rychle vysvětlila, že na světlometu musí být vylisovaná značka, že ten světlomet je proto určen..logiku nechám bokem, protože to prostě nemá cenu..
Tak nevím, asi neměli hoši den..
Jaka znacka a pro co ma byt svetlomet urcen?Squixx píše:No já měl na BMW přes diag zaplá dálkové na 10% jako denní svícení a PČR mi ráda a rychle vysvětlila, že na světlometu musí být vylisovaná značka, že ten světlomet je proto určen..logiku nechám bokem, protože to prostě nemá cenu..
Diodový svícení se mi líbí, ale povětšinou originálně zapracované ve světlech nebo tak, dodělávky většinou ne-e..
Myslím, že už se to tady probíralo, ale jen v krátkosti:Ekky píše:Jaka znacka a pro co ma byt svetlomet urcen?Squixx píše:No já měl na BMW přes diag zaplá dálkové na 10% jako denní svícení a PČR mi ráda a rychle vysvětlila, že na světlometu musí být vylisovaná značka, že ten světlomet je proto určen..logiku nechám bokem, protože to prostě nemá cenu..
Diodový svícení se mi líbí, ale povětšinou originálně zapracované ve světlech nebo tak, dodělávky většinou ne-e..
V tom pripade by se to dalo vylozit tak ze bys snim nesmel svitit i nirmalne ve dne kdyz tam neni znacka a neni k tomu urcen. To je trochu nesmyslne vysvetleni ktere si tak trochu protireci ne?
Co chces slyšet?Tod2 píše:Ekky
jak je to s těmi zadními LED, když při denních zadek svítit nesmí?
Uživatelé procházející toto fórum: stabur