už jsem to tu tuším jednou řešil, nemůžu to te´d najít...nevíte jak se mění žárovky v osvětlení palubky? Potřeboval bych podrobnější pois/návod jsem trochu nešika, málokdy pochopím na poprvé
a ještě jeden problém..při výměně letní- zimní pneu jsem si všiml, že se mi nestejnoměrně sjížděj brzdový destičky- zatuhlý brzdiče?
no a stále poptávám opravu/výměnu ventilátoru - větráku do kabiny- někde v okolí Prahy, kdyby se do to toho někomu chtělo..
ad žárovky: sdružený přístroj se vyjme po odšroubování šroubků na bocích přístroje - objeví se po vyloupnutí čtvercových krytek/budíčků (vpravo) a krytky pod spínači světel a mlhovek (vlevo - knoflíky se jen vytáhnou). středový panel se vyklopí po odšroubování dvou šroubků před měchem šaltru těsně nad kobercem, dalších dvou na bocích panelu a dvou plastových oných (taky na bocích panelu - otočit o 90st. a vyjmout). nejnovější dvojky mají ještě dva šroubky na panelu pod odkládací miskou
ad rozvody: než se roztrhne řemen
Naposledy upravil(a) standa dne 28 úno 2011 22:10, celkem upraveno 1 x.
rozcos píše:
no a stále poptávám opravu/výměnu ventilátoru - větráku do kabiny- někde v okolí Prahy, kdyby se do to toho někomu chtělo..
je pravda že tuhle operaci jsem už dělal a sám a osobně mi nepřišla tak hrozná jak všichn píšou, chce to jen spoustu času a trpělivosti, kdybys byl poblíž pomohl bych
Tak to je pecka, moc díky! Začnu asi stavět pivovod Praha-Brno
Příchytky ( držáky patic) naštěstí v autě jsou, předchozí majitel k nim lepil tejpou ty plastový patice.
Pošlu sz.