No hlavně celkově benzínových poface S60 moc nenímarekl píše:LíbíS těma natáčecíma čočkama poměrně vzácnost

No hlavně celkově benzínových poface S60 moc nenímarekl píše:LíbíS těma natáčecíma čočkama poměrně vzácnost
Hej, su v rieseni predne tlmice aj so strunami + este komplet brzdyKrystof P. píše:Pěkný, ale chtělo by to pořešit tu výšku předek x zadek. Auto s vysokym zadkem a nízkym předkem je ta nejhorší kombinace, co se týče jízdních vlastností.
Tak test tlmičov prebehol.Krystof P. píše:Pěkný, ale chtělo by to pořešit tu výšku předek x zadek. Auto s vysokym zadkem a nízkym předkem je ta nejhorší kombinace, co se týče jízdních vlastností.
No neviem mne sa zdá že oproti Davidovmu - Nosound89 AWD a iným AWDčkam je môj predok o moc nižšie.Bopa píše:Není to kvůli únavě pružin. Já mám přesně to samé auto jak ty po faceliftu akorát 2008 a zvednutý zadek mám taky a je to super auto ač se to nezdá je stabilní. A mě se to moc líbí. Tak je snižovat nebudu.
Daj foto prosímBopa píše:Já to mám a je to kvůli AWD
Pisal som, ze som vymenil kompletne tlmice (so strunami,ulozenim a loziskom)raolsa píše:Mmnt, takže tím, že jsi vyměnil jenom tlumiče, tak se ti zvedl předek? To je nějaký divný ne? Tlumiče ve předu nemají vliv na výšku auta. To nejsou nivomaty. Nebo jsi měnil ještě něco jiného?
Dik, uz som musel... Naposledy som skvacil predny naraznik koli obrubniku v McDonaldu pri cuvani z parkoviskaNosound89 píše:Gratulace, že jsi to konečně vyřešil
Uživatelé procházející toto fórum: TMatura