Jasně, zatím nejsem invalida na levou nohuttoommaasseekk píše:To jich máš tolik?
http://accessories.volvocars.com/en-fr/V50/InstallationInstruction/Document/VCC-163956-1/2012/all/all/default/V50_2012jancho píše:Paráda!
Zajímá mě ten origo držák hasičáku. Hasičák mám, chci ho mít po ruce v kabině, jen nevím kam s ním a vozit ho v kufru je lepší než nic, ale není to úplně ono.
Bylo by více info?
Díky, Honza
Origo držák hasičáku mohu poskytnout, mám dva kusy. Na ceně se jistě domluvímejancho píše:Paráda!
Zajímá mě ten origo držák hasičáku. Hasičák mám, chci ho mít po ruce v kabině, jen nevím kam s ním a vozit ho v kufru je lepší než nic, ale není to úplně ono.
Bylo by více info?
Díky, Honza
Blis mi funguje už nějaký týden, největší oříšek ale bylo sehnat dárcovské řídící jednotky do předních dveří a teď jsem to jen zfotodokumentoval. A je to fakt skvělá libůstka, dnes už bych Volvo bez Blisu nechtěl. Se sklápěcím držákem láhve se mění opravdu celý zadní díl středového tunelu a je k mání i na C30.Siggi píše:Super detaily, některé bych se nebál označit "simply clever![]()
![]()
" líbí se mi ten držák na veké nápoje... To jsi musel měnit celý spodní díl středového tunelu, že? Teď jsem se díval na věci a do C30 bych to asi nedal
Jinak jsem myslel, že ti ten BLIS jel už dřív, byl tam ještě někde dalši posek?
Take zvazuji nejake stineni, ale ta cena v.u. clon je dost hrozna. Podarilo se Ti je nekde sehnat za mensi, nez oficialni cenu nebo jsi sel do takove rakety? Jaky je ucinek cloneni? Je to alternativa k foliim a zvazuji...Michl píše:Tak jsem se tu nechal inspirovat a nově pořídil origo 5-ti dílnou sadu slunečních clon (31399207,31399208) na zadek vozu. Až na tu cenu jsou super.
Udělal jsem si radost a koupil je v autorizáku se slevou jen 5%. Cena nových na eBay nebo Allegro.pl je s dopravou srovnatelná, použité jsou nesehnatelné. Varianta z Anglie je výrazně levnější, ale není to origo.sed.jiri píše:Take zvazuji nejake stineni, ale ta cena v.u. clon je dost hrozna. Podarilo se Ti je nekde sehnat za mensi, nez oficialni cenu nebo jsi sel do takove rakety? Jaky je ucinek cloneni? Je to alternativa k foliim a zvazuji...Michl píše:Tak jsem se tu nechal inspirovat a nově pořídil origo 5-ti dílnou sadu slunečních clon (31399207,31399208) na zadek vozu. Až na tu cenu jsou super.
Dik
Měřím 186 cm a nemám s tím vůbec problém. Vzpěry zatím foukají a drží jak maj. Pochopitelně když chci dát něco dál do kufru, tak se musím sehnout.Siggi píše:Libí se mi tvé detaily a lazení věcíJenom dotaz, V50 nemá kufr moc vysoko ( a to ja jsem relativné malý) , nevadí ti tam ještě snížení o těch pár cm ? trojuhelník, držáky, deštník?
Uživatelé procházející toto fórum: python.p