Koukam, ze ani nemusim psat, ze mozna by se hodila hlava, kdyz u Tebe skonci rovnou celej motormartinopel píše:Vezmu motor i převodovku.Prosím do sms adresu.
No gratuluju k prubehu a pokrokuDavo2811 píše:Tak dámy a pánové zbyly už jen ruce od krve a nehty plné borůvek... Blížíme se do možná zdárného koncemožná říkám proto, že převodovka není odzkoušená... najeto má 180tkm tak snad bude oukej a chvilku vydrží, co se týče motoru tak jak už několikrát říkal Martin silikon everywhere
nevím jestli mi to budete věřit, ale prasklý motorový silenblok byl zality silikonem a zastrikany střibrnou barvou a cívkám chyběly gumy tak pomohla lepící páska... ne nedělám si prdel (takové překvápka se objevovaly běžně)
prostě silikonem za*ebáno úplně všechno, takže když už byl motor venku, udělaly se rozvody a přetěsnení snad všeho co vás napadne... všelijaké guferka, těsnítka kroužky, čtverečky i kosočtverečky
vyměnily se chladiče, lambdy, cívky, konektory k cívkám, nádobky na chlad. kapalinu a kapalinu pro posilovač (byly už lepené), různé kolínka, hadičky apod věci, z hlavy už to fakt nevyjmenuju byla toho hromada... zítra půjde na řadu olej a filtr v převodovce, nahodí se výfuk a bude zkušební start... mam celkem chuť to natočit na video, protože to už je fakt srdeční záležitost, a asi to zařadím mezi rodinné videa
btw Martin má zamluvenou převodovku, ale zbyl mi celý motor kdyby někdo chtěl na stolek, nebo klidně do svého auta, za funkčnost neručím, ale v prdeli byly turba a né motor, takž by mohl jet. Zítra je den D, takže určitě se ozvu jak to dopadlo
Volvům Zdar!
OZka se líbí mě a vrtané kotouče taky nikomu nenutímUrvanej píše:Otázka na místě je, zda těsnění je samotná příčina, nebo až důsledek...
Byl jsem trošku v presu,letěli jsme s prckem na kontrolu,tak příště pokecáme déle.Davo2811 píše:OZka se líbí mě a vrtané kotouče taky nikomu nenutímUrvanej píše:Otázka na místě je, zda těsnění je samotná příčina, nebo až důsledek...
Po návštěvě Martina a zjistění, že z auta se pomalu a jistě stává atmosféra se můžu rozloučit s parádičkama a pomalu začít řešit turba, takže deníček asi ještě úplně nekončí... btw Martine, nestihl jsem se už rozloučit, tak ještě jednou díky za projížďku
Děkuji za odkaz, ale mám ročník 2000 a myslím, že je tam rozdíl nějaký.Arkaz píše:toto sa uz dlhsie predava sedi to na t6skus sa spytat ked tak.
https://auto.bazos.sk/inzerat/70039759/Predam-Turbo-na-Volvo-S80-2006.php
Jsou dva druhy turbodmychadel,jedny i se svody,druhé bez svodů.Starší auta měly se svody.Arkaz píše:ved ale pisem ze sedi. skontroluj si cislo dielu. chlapik pise ze 2006- ale ma tam chybu.
pasuje od 1999 do 2006
http://www.volvopartswebstore.com/products/Volvo/2006/S8029l-6-cylinder-Turbo/Turbocharger--exch/1178557/8601454.html
Miluju, ale težko se mi šetří na tu V8... téměř každou korunu dávám do toho auta aby se mělo dobře a ještě když k tomu připočtu mou těžkou nohu, tak to prostě není úplně economy daily carPišta... píše:Ona už tě neobjímá??? Ty už ji nemiluješ???Že ji posíláš do světa...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé