Tellusy od Travexe mám v plánu zrenovovat a stříknout dle vzoru Petra Marka do barvy Black Chrom.
Přemýšlím, že bych "XC" na Tellusech nechal "vybarvit" do světlé stříbrné, tedy barvy auta. Nějaký názor? Nebude to opičárna?
Nedokazu si to predstavit ale tipoval bych ze anojancho píše:Tak dnes proběhla akce "Kulový blesk", čili proběhla směna s Travexem a to Oreandry za pro mě druhou sadu Tellusů. Tímto mu ještě jednou děkuji za výměnu a za super pokec, který se v garáži protáhl na 2hod (a to jsem doma řekl, že jsem max za 20min zpět)
Tellusy od Travexe mám v plánu zrenovovat a stříknout dle vzoru Petra Marka do barvy Black Chrom.
Přemýšlím, že bych "XC" na Tellusech nechal "vybarvit" do světlé stříbrné, tedy barvy auta. Nějaký názor? Nebude to opičárna?
Jasný, tak to taky beru, ale zároveň si rád poslechnu názory dalších soudruhů3m3 píše:Divej dle chuti kazdeho soudruhaa myslim ze nekdo schopny by ti to dokazal udelat ve PS pro predstavu
Děkujimates píše:Výhoda je, že ti z otevřeného kufru určitě nikdo nic nevezme...
Krásní hafani
Řekl bych, že máš 63,5. Pokud nechceš měřit, tak si zkus vybrat celý výfuk na své auto a tam uvidíš průměr.Volvo Polestar píše:Taky pokukuji po koncevce od BSR na svou xc60 ale ještě jsem se nedokopal abych změřil svou současnou koncovku zda má průměr 63,5mm jako koncovky na BSR abych mohl objednat.
No právě na šroubekVolvo Polestar píše:Tak jsem meril a je to teda 63,5 akorat kdyz jsem koukal co maji za desing tak jsem si vsiml ze u vsech koncovek je napsano uchyceni srouby, to mi pripada takovy pumparsky tuzing, ja jsem chtel spise koncovku navarit, jak to ma prosim kolega?
To máš pravdu a ještě tak jen za tři kilaVolvo Polestar píše: na sroubek to muzu koupit na pumpe
Nooo, na to jsem nepomyslel. Tak uvidíme. Dávám jim jednu šanci, pak tam půjdou klasické.3m3 píše:On te pak tech ventilku nekdo na parkovisti rad zbavi....tata mel podobny na koncernu a neveril mi ani pri druhy sade ze lidi sou takova svoloc
Uživatelé procházející toto fórum: Paťa