Aprox píše:Presne tak. Narazal som na typicku farbu lakovanu do modra aj v interieroch VOR-ov.raolsa píše:Volvo Ocean Race

Aprox píše:Presne tak. Narazal som na typicku farbu lakovanu do modra aj v interieroch VOR-ov.raolsa píše:Volvo Ocean Race
NECH SI KECY a KYDEJ FOTKY...!!!S60 GOLD píše:Dneska se me splnil veeeelkej sen......sehnal jsem Odysseaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Fotky dat muzu ale budu muset upravit stredovou diru pac na Odysseus je mensi jak na starou S70....Scarabeus píše:NECH SI KECY a KYDEJ FOTKY...!!!S60 GOLD píše:Dneska se me splnil veeeelkej sen......sehnal jsem Odysseaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Ale houby....bloudi jen ti co preferuji jen origo....martines píše:konečně ti můžu pochválit i výběr kol. Doposud to bylo bloudění
Já nejsem ten kdo prodává neorigoS60 GOLD píše: Ale houby....bloudi jen ti co preferuji jen origo....
Ja myslim ze kazdej by si mel jit za svym srdcem a za svou predstavou...a tu je hodne lidi co predstavu maji ale davaji jen to co je original.,protoze to je proste original..to nejlepsiii....a to je za "mne" spatne..martines píše:Já nejsem ten kdo prodává neorigoS60 GOLD píše: Ale houby....bloudi jen ti co preferuji jen origo....
+1S60 GOLD píše: davaji jen to co je original.,protoze to je proste original..to nejlepsiii....a to je za "mne" spatne..
Nene ja ro nebral spatne..a nic nehrotim....martines píše:Chtěl jsem ti jen pochválit neorigo kola k tomu modelu a ty to nějak moc hrotíš.
Asi jo......budu muet nekde sehnat jinej....3m3 píše:Nemas v aute magnet na takovy exoty?
Ale jak se rika..pokud nejde o zdravi,jde o.........mohlo to dopadnout hur. Z kol mam neskutecnou radost. Uz jsem si je dovezl z praskovny kde jsem je nechal dat do louhu (nastrik na nich byl katastrooofe) a nechal nastrikat komaxitem. Pohledvku prebrousim pod vodou a zalakuju. Uz se nemuzu dockat...Logan píše:Ťukanec je určitě nepříjemný, ale Odysseus? Boží.Vítej do klubu!
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]