Ondra-strojvůdce píše: Tak v takový situaci bych i já vytáhl svoji hračku a nasypal mu pár broků do prdele

ale když přiběhne terorista tak si fakt radši udělám ten zbroják
(přečti si něco o adrenalinu, zastavovacím účinku apod...na youtube najdeš i video novináře ze syrie, kterého postřelili do nohy a všiml si toho až za dýl, protože si prvně myslel, že ho něco kouslo)
Ondro...Prosímtě takové kraviny už nikdy nikde nepiš. I toto diletantství je částečně důvodem toho, proč si idiot Juncker v čele EU myslí, že nechat lidem (prověřeným, beztrestným lidem ! ) zbraně by se mohlo brzy (protože dobře ví, co dělá za paseku) změnit v divoký západ.
Je to od tebe mimořádně nesoudné něco takového napsat. UVědom si prosím, jak fungje legislativa v CZ. Zákon o zbraních je podle mě kvalitní a dost tvrdý. Nejsme v Texasu. Existuje samozřejmě možnost užití zbraně v Krajní nouzi nebo Nutné obraně, ale to jsou velmi specifické případy, kdy je možné se zbraní bránit POUZE v případě, kdy je na tebe veden TRVAJÍCÍ útok s cílem ohrozit tě na životě. To není cikán, kterej po tobě chce peněženku ! Ani to není člověk, který ti vykradl barák (nebo klidně i znásilnil psa..co já vím) a je už na útěku !
Použít k obraně své vlastní, ne tak ještě cizího člověka legálně drženou střelnou zbraň bude velký problém a soud se potáhne dlouho.
Nepřeju nikomu aby to musel řešit.
A ti,kteří si to tady představují jako divoký západ a nosí u sebe plynovky a jiné atrapy, tak těm pomáhejte všichni svatí..Upřímně Ondro, kdybych viděl, že na mě tasíš jen proto, že jsme se nepohodli na semaforech plynovku a já bych neměl možnost utéct, nebo tě uklidnit, aby se to vyřešilo, tak budu mít jedinou možnost..Vyřešit první vteřiny tvé nepozornosti a zastřelit tě v sebeobraně. A tak jak ti říkaj kluci..DOST by ses divil, kdo všechno nosí a CO. A může to mít u sebe klidně jen proto, že jde odpoledne na střelnici, protože jinak normálně nenosí.
Cestou k tomu, aby z nás EU nedělala blbce je osvěta těch, kteří o tom nic nevědí. Nejhorší, co se střelecké komunitě v těchto časech může dít jsou kokoti z Brodu, opilí pitomci, kteří si doma za pomocí flexy a fortunky upravili "D" tak aby znovu střílelo a pak s tím slavili Silvestra u nich "na dědině" apod...
Na závěr ti poradím jednu věc - začni to brát zodpovědně, udělej si zbroják (dost možná budeš mezi posledními lidmi, kterým to ještě půjde nějak normálně, začni chodit na střelnici a buď v prvé řadě zodpovědný. To co tady píšeš je totiž hrůza.
Ach jo