Poslední dobou jsem si všiml, že se mi nepřestavují zrcátka po otevření dveří. S manželkou střídáme auto a zajímavé, že když ona se svým klíčkem otevře auto, tak se jí vše přestaví. Mě se přestaví pouze a jen sedačka, zrcátka ne. To musím ručně zmáčknutím paměti na sedačce. Zkoušel jsem to několikrát znovu přeuložit a pořád nic. V menu nastavení to mám samozřejmě také povolené. Nemá někdo nějaký tip?
PS: mám tu nejvyšší výbavu s Keyless.
Paměť sedaček a zrcátek
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
Paměť sedaček a zrcátek
Mám taky keyless a po koupení auta jsem s tím chvilku bojoval taky. Do paměti jsme to ukládali, když jsem měl klíče v kapse a občas se stalo to co tobě.
Tak jsem to pak uložil v okamžiku, kdy byly klíče zasunuté v palubovce a od té doby to funguje bez problémů. Zkus ještě tento postup, jinak nevím...
Tak jsem to pak uložil v okamžiku, kdy byly klíče zasunuté v palubovce a od té doby to funguje bez problémů. Zkus ještě tento postup, jinak nevím...
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
Paměť sedaček a zrcátek
Děkuji. To jsem ještě zapoměl napsat, že klíč byl vždy zasunut v palubce a následně auto zamknuto dálkou pro uložení, vše podle návodu. Je mi ale divné proč to u jednoho klíče jde a u druhého jen sedačky.
Teď mi ještě napadá, že u klíčku co má manželka jsem měnil baterky a svého už dlouho ne. Ale to by zas napsalo, že jsou slabé baterie.....
Zkusím ještě ty baterky a uvidím.
Teď mi ještě napadá, že u klíčku co má manželka jsem měnil baterky a svého už dlouho ne. Ale to by zas napsalo, že jsou slabé baterie.....
Zkusím ještě ty baterky a uvidím.