Proc bych mel,kazdemu se libi neco jineho.To jak jsem reagoval bylo jen pro Martinepola,ktery si nevidi do pusy .Jinak ja jsem spokojenej.3m3 píše:Kdyz reknu ze se mi to nelibi tak me kamenovat nebudes vid,ale pokud tobe ano tak v poradku

Proc bych mel,kazdemu se libi neco jineho.To jak jsem reagoval bylo jen pro Martinepola,ktery si nevidi do pusy .Jinak ja jsem spokojenej.3m3 píše:Kdyz reknu ze se mi to nelibi tak me kamenovat nebudes vid,ale pokud tobe ano tak v poradku
S60 GOLD píše:Tak první jizda s novym výfukem a je to brutalita......uz je to ale jen na poskakovani po Brne,delsi trasy ne. A nebo jo ale se sluchatkama.Vzadu nesedat.....
Deshi píše:S60 GOLD píše:Tak první jizda s novym výfukem a je to brutalita......uz je to ale jen na poskakovani po Brne,delsi trasy ne. A nebo jo ale se sluchatkama.Vzadu nesedat.....
![]()
To je hrozný, udělat z takovýho hezkýho auta nepojízdný kus
![]()
AhojS60 GOLD píše:Dnes montaz vyfuku od Maximizer ( kopie OBX) a zvuk urcite lepsi jak BSR. Jedine co me sere je to ze se neda stelovat koncovka vyfuku protože je natvrdo. jednine říznout a prevarit. Takze mam takovej malej kanon..
Ahoj. Ano je to primo od turba. Dodaji ti dve downpipe,bud rovna priruba,nebo sikma. Cena je zhruba vsude stejna. Ja jsem OBX uz nemohl sehnat tak me nabidly kluci americcti tohle...zarizoval me to zase ten kamarad z usa. Je to vazne mazec ,zvuk brutalni..Petr.Chrpa píše:AhojS60 GOLD píše:Dnes montaz vyfuku od Maximizer ( kopie OBX) a zvuk urcite lepsi jak BSR. Jedine co me sere je to ze se neda stelovat koncovka vyfuku protože je natvrdo. jednine říznout a prevarit. Takze mam takovej malej kanon..
To máš komplet od turba?pěkný můžeš mi hodit odkaz odkudpak to máš.Třeba do SZ .
Sice mám nerez na obou ,ale jestli nemaj na AWD bych se juknul.
Peckaokolo policajtu bez plynu
aby nebyl tolik slyšet .
No ona radicka na S60 hlavne spacebal ,nebo jak se tomu rika vypada peckove. S70 na tom moc dobre neni a uz vubec ne po km co mam ja. Takze asi za me takhle. Issote i momo neni zadnej smejd tak snad vydrzi.marekl píše:Řadička a madlo už taky není můj šálek kávy, ale černá kůže kolem řadičky a modrej dekor je parádní
Urcite jsem kupoval redukci ,ta puvodni nesedela.Kupoval jsem ve Stualarmu. V prvním dekoru jsem trosku piloval vodici listy radia.U druhého dekoru vse sedelo dobře. Nemyslim si ,ze je to posun dolu.Hraje krasne.Samozrejme na premium sound to nemá.Zeb píše:prosim te, jak probihala instalace toho radia? Musel jsi neco upravovat, at uz fyzicky na radiu, nebo konektorech? A jak hraje? Original z rady sc mi prijde dost super, neni tohle posun dolu?
Ke? Ja nerozumet cesky....Aprox píše:S70 T5 VOR
Presne tak. Narazal som na typicku farbu lakovanu do modra aj v interieroch VOR-ov.raolsa píše:Volvo Ocean Race
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]