rozhodli jsme se do rodiny adoptovat nový volví přírůstek a tak mám prosbu - vlastně dvě.
První prosbička se týká tohoto VIN: YV1CM793731016347, mohl by někdo ze zkušenějších na něj prosím hodit "vočko", jestli se k němu nevztahuje něco podezřelého???
A druhá - našel by si někdo opět ze zkušenějších a asi nejlépe pražských, během tohoto týdne chvíli času na obhlídku jednoho povozu??? Samozřejmě nic nechci zadarmo a k tomu můžeme přidat třeba nějaký nápoj, ať už horký nebo studený.

Auto už jsem viděl, po stránce funkčnosti různých komponent na mě působilo pozitivně - vše svítilo, tlačítka fungovala, klimatizace stejně tak atd. To, s čím bych potřeboval poradit, bude motor a další mechanické části - zkrátka hledám někoho, kdo se na to podívá a řekne mi - "hele tohle fakt ne", "hele tohle fakt jo", "hele, tohle by šlo, když do toho nasypeš XYZ "...
Pokud byste měl někdo prosím v týdnu čas - nejlépe do středy (vím, je to hodně narychlo), ozvěte se mi, napište sem, nebo SZ, zavolám nebo napíšu zpět.

PS: Jedná se o XC90, D5, 2003 v automatu.
Moc, moc, moc díky už jen za čas strávený u tohoto postu.