Třeba zde: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=54&t=24663&hilit=Maxgear
Nechce se mi hledat, kde přesně je srovnání. Je to jako vsude jinde. Někdo tvrdí, že je maxgear bláto, někdo, že ji má a jezdí. Kdybych měl 6k, šel bych do maxgearu. Pepa.paur tady nedávno postoval fotky na repas vývěvy, dělá to nějaký borec, asi taky cesta.
_________________ V60 MY18 112kW man, V70I 1999 2.5TDI 103kW man
Moje Volvo som kúpil s vadnou vákuovkou. Bola to prvá vec, ktorú som menil. Bol som "nováčik" a keď som si porovnal ceny, samozrejme som kúpil Maxgear. Horko-ťažko som starú Pierburg demontoval a namontoval novú Maxgear. Po asi 16 mesiacoch a asi 15tis km začali problémy s výpadkami bŕzd pri manévrovaní, cúvaní. Tak som kúpil Pierburg a tá je tam k mojej úplnej spokojnosti až doteraz. Keby som nebol nováčik a skrblík, mohol som si ušetriť peniaze a dvojnásobnú demontáž-montáž, keby som bol kúpil Pierburg hneď. Taže mojou nerozvážnosťou som utratil viac peňazí len preto, že som chcel ušetriť.
Montaz je velice snadna s racnovym ockem! Do 10 minut;)
A jak jsem psal jinde, mel jsem vypadky pri parkovani - pokud sel motor dlouho na volnobeh, chybel podtlak, a k memu prekvapeni jsem nasel diru v hadici!
ms231 píše:Montaz je velice snadna s racnovym ockem! Do 10 minut;)
A jak jsem psal jinde, mel jsem vypadky pri parkovani - pokud sel motor dlouho na volnobeh, chybel podtlak, a k memu prekvapeni jsem nasel diru v hadici!
Co je dlouho na volnobeh prosím?
_________________ Je: Škodofka Bylo:V70 TDI r.v.98 Silver, Octavia TDI r.v.2000, Opel Astra 2000, Honda Prelude 1996, Honda Civic coupe 1995, Honda Civic sedan 1995.
Než zaparkuju. Určitě to bylo do minuty. Ale ne vždy se to projevilo. Jenom asi dvakrát. A ještě jednou při dojezdu na kruhac.
Testoval jsem to i tak, že jsem jel na volnoběh z kopce a rychle za sebou seslapoval pedál a vyplacal jsem tak nashromazdeny podtlak a novej to nestihalo vyrábět - ztvrdl pedal. Teď už stíhá.
Mě V70 brzdí taky dobře a klepe od té doby co jsem ji koupil (cca 2007, takže skoro 10 let - přes 200tkm). Není třeba měnit pokud brzdí dobře. Prý odchází postupně, takže to jde poznat než odejde úplně.