protoze i takovi jsou pacienti co na tom ulitavaji a schvalne, kolik vas tu je

To s ni svitis kazdy den a nabijis jednou za 7-8 mesicu?zedik píše:1) čelovka Armytek Wizard Pro v.2 XM-L2 (cca 1100lumenů) ,je naprosto výborná.používám hlavně v práci.nabíjím cca jednou za 7-8 měsíců).
každý den samozřejmě ne,nárazově v práci když je potřeba (když něco opravuju a mám schozené jističe třeba) ale používaná je každý týden.spíš bylo myšleno,že trvale je k použítí v pracovní brašně v autě a to i přes zimu a neprojevuje se tam žádné samovybíjení nebo problém s nízkými teplotami přes zimu.prostě kdykoliv je připravená a nestane se ti,že dojde když je potřebacico píše:To s ni svitis kazdy den a nabijis jednou za 7-8 mesicu?zedik píše:1) čelovka Armytek Wizard Pro v.2 XM-L2 (cca 1100lumenů) ,je naprosto výborná.používám hlavně v práci.nabíjím cca jednou za 7-8 měsíců).
Aj tak dobre.zedik píše:každý den samozřejmě ne,nárazově v práci když je potřeba (když něco opravuju a mám schozené jističe třeba) ale používaná je každý týden.spíš bylo myšleno,že trvale je k použítí v pracovní brašně v autě a to i přes zimu a neprojevuje se tam žádné samovybíjení nebo problém s nízkými teplotami přes zimu.prostě kdykoliv je připravená a nestane se ti,že dojde když je potřeba
Japa sviti ta hrazda na strese?standa píše:Mám ho jednoznačně nejmenšího!
Uživatelé procházející toto fórum: Lukaso