právě jsem se přistěhovala do Prahy. Může mi někdo prosím poradit, kde do servisu s výměnou předních brzdových destiček a kotoučů u starého Volva V70 I ('99), abych tam nenechala i kalhoty?

Jak jsi poznala, že to je potřeba vyměnit?Nikol píše:Zdravím,
právě jsem se přistěhovala do Prahy. Může mi někdo prosím poradit, kde do servisu s výměnou předních brzdových destiček a kotoučů u starého Volva V70 I ('99), abych tam nenechala i kalhoty?
typický zvuk "kov na kov". Stejný zvuk jsme slyšela nedávno i u zadní nápravy, kde jsem po sundání kola viděla dost zbroušený kotouč a destičky opravdu sjeté na kov.Romulusw píše:Jak jsi poznala, že to je potřeba vyměnit?Nikol píše:Zdravím,
děkuji za tip:) mám odtamtud zadní nárazník, takže i vím, kde to je:)tomasss píše:av dily doporucujuskvelej pristup, prace hotova dle domluvy, ceny v poradku.
někde u Zličína, je to tam ještě?majty píše:pred nejakou dobou se servis stehoval
Jj, tak to je jednoznačné, myslím, že by to nemělo stát víc než 2,5 tis.Nikol píše: typický zvuk "kov na kov". Stejný zvuk jsme slyšela nedávno i u zadní nápravy, kde jsem po sundání kola viděla dost zbroušený kotouč a destičky opravdu sjeté na kov.
zatím jsem se při obvolání pár čísel dostala na 7kRomulusw píše:Jj, tak to je jednoznačné, myslím, že by to nemělo stát víc než 2,5 tis.Nikol píše: typický zvuk "kov na kov". Stejný zvuk jsme slyšela nedávno i u zadní nápravy, kde jsem po sundání kola viděla dost zbroušený kotouč a destičky opravdu sjeté na kov.
na pražské ceny nejsem zvykláms231 píše:3000+100℅=6000 materiál
1h práce = 1000
7000 suma
Kde je problém?
Mimo Prahu materiál=3000, práce 1h=250.
OTmajty píše:avdíly
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé