Na tenky led to nevypada. Jedine, ze by zde byl nejaky praskac...
Lachtan:
Tvuj samopal vypada jak SA-58 (ta cast kolem spouste) co jsem mel na vojne a ten mel zasobnik na 30 ran tak proto se ptam.
Zavidim vam, ze mate ZP. Uz jsem se trosku i ucil, ale nebavi me to, ikdyz jsem zjistil, ze to neni take tezke. Snad to jeste stihnu.
Taky jsem to odkládal. Ale těch 400 nebo kolik otázek, z nichž 90% je logicky odvoditelných a ten zbytek naučitelný, zas neni tolik.
Radši si to udělej teď, než nějakého moulu napadne zavést psychotesty apod.
papaya píše:Taky jsem to odkládal. Ale těch 400 nebo kolik otázek, z nichž 90% je logicky odvoditelných a ten zbytek naučitelný, zas neni tolik.
Já už to jednou absolvoval, udělal jsem si zbroják na vejšce. Nakonec jsem nějak zapomněl, že to musím co 5 let prodlužovat, tak mi potom jen přišel papír, že mám zbroják neprodleně vrátit
papaya píše:Taky jsem to odkládal. Ale těch 400 nebo kolik otázek, z nichž 90% je logicky odvoditelných a ten zbytek naučitelný, zas neni tolik.
Mas pravdu, ze vetsina je odvoditelnych. Bud komisar nebo prislusny utvar policie CR...
Kdyz me se nechtelo ucit ani ve skole
Nechci být nějak tento, ale rovnice "učit se na zbroják=naučit se odpovědi na aktuální otázky" je pěkně z*urvenej přístup. V otázkách není všechno co je důležité-na to je zapotřebí přečíst si celou 119, 156, 335, 369 a trochu se zorientovat. Dost to pomáhá i když vám pak někdo vykládá blbiny-a že mýtů i (a nejen) mezi držiteli ZP pár koluje-a všechny proto, že si nepřečetli zákon. Platí i o policajtech, bohužel... Pak se nemusíte nic šprtat, žádný polibšos si s vámi nevytře...
Ačkoliv je kvér stejný kus verku jako lopatka na uhlí, flexa nebo mixér, je to určitým způsobem way of life a přístupu k osobní odpovědnosti-a myslím že by mohl a měl stát aspoň za tolik námahy jako zorientovat se v problematice "jak se sebou nenechat úplně vyjebat při kontrole autolékárničky". Časová náročnost zbrojáku je menší a na rozdíl od silničního fašismu ty předpisy celkem dávají smysl a neprotiřečí si...
_________________ Volvo 945 D24TIC EGR Kat MY96; Holanďan s (587k) 640k na podvozku a (247k) 300k na motoru
taky jsem vzdycky horoval pro procteni patricneho predpisu (stavebni zakon, zakon o ochrane prirody a krajiny, zakon odpadech a predevsim spravni rad atd.), nicmene nas pravni rad je takovy, ze se v nem proste normalni clovek uplne zorientovat nemuze (az na par vyjimecnych polyglotu), takze uz netvrdim, co jsem tvrdival a tvrdim, ze staci hruba orientace a schopnost si deatily v pripade potreby rychle najit (diky hrube orientaci vim co hledam a kde mam hledat)
ergo na zbrojak jsem se otazky proste sproste nadriloval a smycec
Treba mat zdravy usudok a poznat aspon kedy sa co moze atd...
Aj tak by som povedal ze vacsina trestnych cinov atp. sa stane s ilegalnou zbranou.
Na skusky som sa ucil otazky, ale mal som k nim aj vysvetlenia co, preco a ako, v takom pripade si myslim ze ucenie sa podla otazok vobec nie je zle. Hlupo polozena otazka vie zaskocit aj niekoho co pozna zakony naspamat.
Okrem toho, aspon u nas mat zbrojak znamena vseobecne si davat pozor, lebo za trestny cin mi ho hozu zobrat, tak isto za opakovane priestupky. A nemusia vobec suvisiet so zbranou.
Naposledy upravil(a) Lashiman dne 15 říj 2019 22:11, celkem upraveno 1 x.
Je to brokovnice, takový hybrid. Je to pumpa se šachtou. Dělají to turci, stojí to pár šupů a tak se od toho nedá nic moc očekávat. Taková plastová hračka.
Je to brokovnice, takový hybrid. Je to pumpa se šachtou. Dělají to turci, stojí to pár šupů a tak se od toho nedá nic moc očekávat. Taková plastová hračka.
Tak toto si zabil
Dúfam že tu nemáme žiadne slniečko [BLACK SUN WITH RAYS] to by si mal hneď nálepku rasista, militant, xenofob, extrémista alebo obdobne