2xx forever!

Zvedni zadek zabrzdi a pokud se ti nepvede pootočit kolem blbě se budou vracet valečky tak máš v hadici nad zadní nápravou klapku ve starý hadici se kus od trhne a udělá klapku kAPALINU PUSTÍ DO BRZD ,ALE ZPĚT UŽ POMALU nebo vůbecdumi.cz píše:Jeste me napada ze to ze se prave zadni hreje,m uze byt ze sem moc utahl rucku. Sedne si to nebo to mam povolit?
Diky za tip, tak mas pravdu, kdyz odtahnu rucne desku krasne jde kolo volne, zabrzdim, a drhne jako svine o desticky i po uvolneni pedalu. Co s tim? Da se nejak poznat jestli je to hadickou nebo brzdicem?Petr.Chrpa píše: Zvedni zadek zabrzdi a pokud se ti nepvede pootočit kolem blbě se budou vracet valečky tak máš v hadici nad zadní nápravou klapku ve starý hadici se kus od trhne a udělá klapku kAPALINU PUSTÍ DO BRZD ,ALE ZPĚT UŽ POMALU nebo vůbec
Aby si nedopadl jako já 5000km najetoa kotouč vhajzlu abych dojel aspoň domu ,ale kdy začalo nebylo poznat:
Tak na tohle se už chystám dobře 3 roky,je to nějak znát?IgorS píše:Výmena všetkých žhavičov, vrátane ohrievačov vody, výroba pripojovacej kabeláže k žhavičom vody a pripojovací mostík k žhavičom motora.
To je dobreRomulusw píše:Mám tlačítko, které asi nikdo nemá(a není to photoshop)
Máš na něm opravdu vyvedené přepínání plynu??Romulusw píše:Mám tlačítko, které asi nikdo nemá(a není to photoshop)
Uživatelé procházející toto fórum: Schumi_01, vityjan