Vše kolem audia a car Hifi, videa DVD, navigace, telefonů, ipodů a ostatní komunikace
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
koch píše:pro ty, co nemají vestaveny telefon bych tu mel jednu libovou original volvo HF sadu, ktera mi zbyde po instalaci tohoto modulu. originalni kompletni reseni vcetne cele kabelaze, je to plug and play a funguje nadherne
koch píše:pro ty, co nemají vestaveny telefon bych tu mel jednu libovou original volvo HF sadu, ktera mi zbyde po instalaci tohoto modulu. originalni kompletni reseni vcetne cele kabelaze, je to plug and play a funguje nadherne
Vany píše:Ahoj, bude to komunikovat i s Windowsphone?
wp (verze 8 ) se po testu nechová jak má. nedrží se standardů u telefonních kontaktů. dočasně bych to mohl upravit, ale nevyčítal by se seznam kontaktů. časem, až bych přišel jak na to, bych to tam nějak mohl dodělat. nevím jak win 10.
Naposledy upravil(a) marekbm dne 06 lis 2016 14:46, celkem upraveno 2 x.
_________________ .:::.Volvo S80 V8, MY2008 (severka alias black panther), Bluetooth PHM.:::. Volvo S60 T5, 2002 (zlatonka), Bluetooth PHM.:::. Bylo: Volvo S80 V8, 2007 (slovenka) .:::. Renault Laguna II, Liftback II, Privilege, 2001, V6 24V .:::. Renault Laguna I, Liftback, RXT, 1999, 1.8 16V .:::. Renault 19, Hatchback, Storia, 1993, 1.4 8V
tak přídáno další video do seznamu. tentokrát jak to vypadá, když funguje zobrazování textu na rádiích hu-850 nebo hu-650 (a to ho ani nemám v autě ). takže hurá na zbytek rádií, ať je vše funkční, jak má být .
původně jsem chtěl, aby se text posouval, když je delší. je zajímavé, že se do rádia může poslat mnohem delší. tak snad časem zjistím, jestli to jde někde aktivovat, aby to dělalo samo. když se totiž má text aktualizovat, musí se změnit kanál, jenže pak se na chvilku ukáže číslo kanálu a to by pro posouvání bylo nepoužitelné.
_________________ .:::.Volvo S80 V8, MY2008 (severka alias black panther), Bluetooth PHM.:::. Volvo S60 T5, 2002 (zlatonka), Bluetooth PHM.:::. Bylo: Volvo S80 V8, 2007 (slovenka) .:::. Renault Laguna II, Liftback II, Privilege, 2001, V6 24V .:::. Renault Laguna I, Liftback, RXT, 1999, 1.8 16V .:::. Renault 19, Hatchback, Storia, 1993, 1.4 8V
marekbm píše:tak přídáno další video do seznamu. tentokrát jak to vypadá, když funguje zobrazování textu na rádiích hu-850 nebo hu-650 (a to ho ani nemám v autě ). takže hurá na zbytek rádií, ať je vše funkční, jak má být .
původně jsem chtěl, aby se text posouval, když je delší. je zajímavé, že se do rádia může poslat mnohem delší. tak snad časem zjistím, jestli to jde někde aktivovat, aby to dělalo samo. když se totiž má text aktualizovat, musí se změnit kanál, jenže pak se na chvilku ukáže číslo kanálu a to by pro posouvání bylo nepoužitelné.
Ahoj, já mám k rádiu připojený IMIV který se tváří jako SAT. Přes IMIV mám připojenou couvaci kameru. Tedy k otázce. Bude možné nastavit na Tvém modulu, jestli se bude tvářit jako CD CHANGER nebo SAT? Abych nemusel IMIV odpojovat.
marekbm píše:tak přídáno další video do seznamu. tentokrát jak to vypadá, když funguje zobrazování textu na rádiích hu-850 nebo hu-650 (a to ho ani nemám v autě ). takže hurá na zbytek rádií, ať je vše funkční, jak má být .
Ahoj, já mám k rádiu připojený IMIV který se tváří jako SAT. Přes IMIV mám připojenou couvaci kameru. Tedy k otázce. Bude možné nastavit na Tvém modulu, jestli se bude tvářit jako CD CHANGER nebo SAT? Abych nemusel IMIV odpojovat.
jj, už jsem to někde výše psal. v nastavení bude cd-changer, md-changer nebo sat.
máte někdo nějakého groma nebo cokoli jiného připojeného k rádiu (jakémukoli, kromě HU850/650) a zobrazuje vám text? já mám na testy grom usb2p a ta potvora ani prd. a přitom na hu-850 jako sat to fungovalo.
ok2ucx píše:U rádií 40x/60x/80x to chce firmware na Minidisc a pak to ukazuje texty v tomto režimu, pokud myslíš toto.
P.
vím, jak jsem tam asi dostal ten text u hu-850 . mají tam universal cd-changer, sat pro 850/650 a md-changer (prý s textem) pro zbytek. no a buď to nejde nebo je třeba to nějak aktivovat, ale jak?
dneska poslány plošné spoje do výroby. ještě udělám objednávku součástek a první kusy by mohly být 28. listopadu. je vás už celkem dost a zvládnu osadit tak 1-2 desky denně, takže odesílat pak budu v pořadí objednávek. kdo nezaplatí zálohu do 18.11., a není nějak domluvený, jde na konec fronty.
jako člověk z IT oboru smekám klobouk za to, že věnuješ tolik času a invence do svého projektu.
Měl bych jen jeden dotaz.
Jak budeš řešit případný sw upgrade pro uživatele, kteří to už budou mít v autě a ty příjdeš s vyřešením nějákých drobností jako diakritika a podobně.
Jen to jen pragmatická otázka a nechci nikoho zrazovat a už vůbec ne Tebe jako člověka, kterej vytvořil něco pro volvaře.
Až koupím místo 850 druhou generaci V70ky tak to budu taky řešit
jako člověk z IT oboru smekám klobouk za to, že věnuješ tolik času a invence do svého projektu.
Měl bych jen jeden dotaz.
Jak budeš řešit případný sw upgrade pro uživatele, kteří to už budou mít v autě a ty příjdeš s vyřešením nějákých drobností jako diakritika a podobně.
Jen to jen pragmatická otázka a nechci nikoho zrazovat a už vůbec ne Tebe jako člověka, kterej vytvořil něco pro volvaře.
Až koupím místo 850 druhou generaci V70ky tak to budu taky řešit
ahoj,
aktualizace firmware je pořešena přes bluetooth (opp obex, a funguje jak z pc, tak z mobilu), už jsem to tu kdesi psal a taky je to ukázané na těch videích. diakritika už je pořešená , ale je mi jasné, že sem tam se nějaký bug objeví. navíc pokud bude mít někdo zajímavý nápad a bude řešitelný, tak se tomu budu věnovat.