, takže uběhly čtyři dny a já jsem jel domů ve svojí nové S60, kterou jsem koupil od velmi pečlivého pána, který se o auto výborně staral
, takže uběhly čtyři dny a já jsem jel domů ve svojí nové S60, kterou jsem koupil od velmi pečlivého pána, který se o auto výborně staral  . Bylo to celkem srdceryvné, když jeho malá dcerka říkala: "Ale my neprodáme Volvíka, že ne?"
 . Bylo to celkem srdceryvné, když jeho malá dcerka říkala: "Ale my neprodáme Volvíka, že ne?"  Slíbil jsem, že se o Volvíka budu dobře starat, a to mám taky v plánu.
 Slíbil jsem, že se o Volvíka budu dobře starat, a to mám taky v plánu.Tolik úvodní povídání a teď pár fotek z dnešního wellness

. Byla sice podobná, ale měla jiný interiér(světlou kůži). Cenovku měla, pravda, podstatně nižší, nicméně pochybuju, že byla tak opečovávaná, jako ta moje. Jen pro ilustraci... pán každé jaro umyl podvozek a spoje výfuku naříkal stříbřenkou, aby nerezavěly
. Byla sice podobná, ale měla jiný interiér(světlou kůži). Cenovku měla, pravda, podstatně nižší, nicméně pochybuju, že byla tak opečovávaná, jako ta moje. Jen pro ilustraci... pán každé jaro umyl podvozek a spoje výfuku naříkal stříbřenkou, aby nerezavěly  Tak ať slouží
 Tak ať slouží 
 Nechtěl jsem to říkat nahlas, ať neurazím ty, kdo ji mají, ale vidím to úplně stejně
 Nechtěl jsem to říkat nahlas, ať neurazím ty, kdo ji mají, ale vidím to úplně stejně  

, takže hned po příjezdu domů rovnou na wapku. Ale stojí to za to
, takže hned po příjezdu domů rovnou na wapku. Ale stojí to za to  . Stačí jet trošku delší úsek(třeba když jsem jel do Havířova) a hned to klesá.
 . Stačí jet trošku delší úsek(třeba když jsem jel do Havířova) a hned to klesá.