http://www.lowlifer.ee/2013/09/06/volvo/
To že se to nelíbí tobě, neznamená, že se to nemůže líbit ostatnímKrystof P. píše:Nesluší. A ty hnusný kola s extrémnim sníženim a rozšířenim jí taky nesluší. Dělaji z toho takovej divnej obtloustlej tank.
Teda on ani ten origo nárazník není žádná designérská perla, ani ten se moc nepovedl.
+1Krystof P. píše:Nesluší. A ty hnusný kola s extrémnim sníženim a rozšířenim jí taky nesluší. Dělaji z toho takovej divnej obtloustlej tank.
Teda on ani ten origo nárazník není žádná designérská perla, ani ten se moc nepovedl.
Samozřejmě, předpokládal jsem, že jsme tady natolik mentálně vyspělí (certifikát, že má člověk IQ75+ vystaví na nejbližší veterině, nebo ústavu na testování tlakovejch nádob), že si nemusíme po každém komentáři objasňovat, že je to pouze a jen můj názor a nikomu ho nevnucuju, ani ho nemusí číst, natožpak se s ním ztotožňovat.Chase píše: To že se to nelíbí tobě, neznamená, že se to nemůže líbit ostatním
Vyklidni...Krystof P. píše:Samozřejmě, předpokládal jsem, že jsme tady natolik mentálně vyspělí (certifikát, že má člověk IQ75+ vystaví na nejbližší veterině, nebo ústavu na testování tlakovejch nádob), že si nemusíme po každém komentáři objasňovat, že je to pouze a jen můj názor a nikomu ho nevnucuju, ani ho nemusí číst, natožpak se s ním ztotožňovat.Chase píše: To že se to nelíbí tobě, neznamená, že se to nemůže líbit ostatním
+1st_Andy píše:haha.. ano, strasne mu to neslusi, je to uplna hruza, des, tuzing.. a jeste k tomu ta gay barva.. asi dnes nezaspim![]()
![]()
![]()
![]()
Tady šlo aktuálně o ten R nárazník na Céčku3m3 píše:To budu muset taky nekde zkusit,
koupim si WD40,nekde to nacakam na silnici a necham se u toho natocit...![]()
Chase píše:Tady šlo aktuálně o ten R nárazník na Céčku3m3 píše:To budu muset taky nekde zkusit,
koupim si WD40,nekde to nacakam na silnici a necham se u toho natocit...![]()
nikoliv o to, že si v tom videu hraji na blbecky
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]