Nečekám úplné uzdravení ani opravu,stejně mě to nemine. Ale než se k tomu dostanu...

Ekky píše:Tak jsem zvedavej jak moc zázračný to bude...
Nečekám úplné uzdravení ani opravu,stejně mě to nemine. Ale než se k tomu dostanu...
Ekky píše:Jj balení vypadá hosne pozlátkově.
Zkusil to tu už někdo?
Funkxnost se ukáže až tak nějak po 100km a více. A to úplně snadným testem. Zmerum znova tlaky.
PINĎABC píše:![]()
![]()
![]()
Tak a servisaci nebudou mít co žrát.
Co znamená špatné tlaky ve válcích?Jak jsi na to přišel?Pokud to žere olej,nechal bych to celý den brblat s BG109 a BG244Ekky píše:Mám zmereny tlaky válců. A je to špatný... Než se ktomu dostanu a abych to nemusel rozebírat na 2x tak zatím zkusím tohle než se dostanu k tomu abych motor otevřel a prekrouzkoval to. Než to udělám,tak tlaky změřim znova jestli tam bude rozdíl.
Měřil jsi blbě,s 10 bary by jsi diesela nenastartoval!!!Ekky píše:To já taky... Připomínám že tlaky po změření jsem měl nějakých 10 baru na válci. A to na všech stejně.
Ano žere to volej. Budu měnit kroužky..martinopel píše:Co znamená špatné tlaky ve válcích?Jak jsi na to přišel?Pokud to žere olej,nechal bych to celý den brblat s BG109 a BG244Ekky píše:Mám zmereny tlaky válců. A je to špatný... Než se ktomu dostanu a abych to nemusel rozebírat na 2x tak zatím zkusím tohle než se dostanu k tomu abych motor otevřel a prekrouzkoval to. Než to udělám,tak tlaky změřim znova jestli tam bude rozdíl.
Měřil jsem to dvěma meraky... Jak budík tak i merak komplet jiný. (testovací sada)martinopel píše:Měřil jsi blbě,s 10 bary by jsi diesela nenastartoval!!!Ekky píše:To já taky... Připomínám že tlaky po změření jsem měl nějakých 10 baru na válci. A to na všech stejně.
Romulusw píše:To jsem mu psal taky, že mu to blbě měří. To by nechytlo, ani kdyby to polil benzínem a zapálil.
Znovu opakuju,že s 10 bary by jdi diesel nenastartoval!!!Ekky píše: Měřil jsem to dvěma meraky... Jak budík tak i merak komplet jiný. (testovací sada)
S oběma jsem nameril 10 baru. Po zalití válce olejem se tlak zvedl na nejakych 15-17 baru.
Romulusw píše:To jsem mu psal taky, že mu to blbě měří. To by nechytlo, ani kdyby to polil benzínem a zapálil.
Kroužky většinou jsou zapečené,a to BG umí opravit.Co neopraví,pokud jsou stírací kroužky opačně.Ekky píše:Startování bylo delší... Hlavně v zimě.
BG je fajn ale určitě mi neopravi kroužky když to na něm nechám běžet celý den.
Uvidím co to udělá nebo neudělá.
a na benzíňák????martinopel píše:Co znamená špatné tlaky ve válcích?Jak jsi na to přišel?Pokud to žere olej,nechal bych to celý den brblat s BG109 a BG244
Uživatelé procházející toto fórum: Lukaso