Předpokládám, že se jedná o gufero?
Pod krytem je vidět, že vytéká jak motorový tak i převodovkový olej, za den zmizí tak cca. malé štamprle.
Chci se zeptat kolik práce zabere výměna gufera u převodovky/klikovky na XC90.
Díky

Faktorů je spousta,třebas taková poloosa dovede zabrat třebas i 3 hodiny.Codyhuman píše:Dobrý večer,
chci se zeptat kolik práce zabere výměna gufera u převodovky/klikovky na XC90.
Pod krytem je vidět, že vytéká jak motorový tak i převodovkový olej, za den zmizí tak cca. malé štamprle.
Předpokládám tedy, že se jedná o gufero?
Díky
Vzhledem k tomu,že jsi z Prahy,oslovil bych Marru nebo Davida PatočkuCodyhuman píše:Kde to nechat udělat? Vyplatí se do místního servisu kde s tím nemají zkušenost nebo to dát do předraženého autorizaku?
Popřípadě máte někdo tip?
No jo vždyť otevřeli i servis.hajnej píše:na Zličíně jsou třeba ještě AVDÍLY
Myslím že gynekolog by to dal vejfukem !?raolsa píše:Pokud měníš gufero u řemenice, tak ne. Pokud se mění u setrváku tak musí ven převodovka a nedovedu si představit, že by to někdo dal bez vyndání poloos.
To máme chápat jak?Codyhuman píše: Já byl sice u Marry, ale vřele ti doporučuji Průšu z AVdily na P-Zličín. Jinam už ani nechodím
Muzes se rozepsat?Codyhuman píše:Že Marra neprovedl práci k mé spokojenosti.
Codyhuman píše:Gufero kliky 634Kč
Ucpávka(kurvitko) 105Kč
A práce nevím jelikož mi měnili ještě čepy ramen, ale musí se sundat převodovka atd atd. Takže za práci počítej tak 3000-5000Kč.
Já byl sice u Marry, ale vřele ti doporučuji Průšu z AVdily na P-Zličín. Jinam už ani nechodím
Tak v Av odhad 12 000,- prý je to nějaká záslepka (kurvítko?)dumi.cz píše:Muzes se rozepsat?Codyhuman píše:Že Marra neprovedl práci k mé spokojenosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé