Ta vymena remena je dobra pakarna - cital som Vasu temu. Som aj cakal, ze to nebude len tak, ze povolit napinak a remen dolu...
V kazdom pripade - dva vyfuky bude mat asi aj V8, takze kufor, resp. miesta na rezervu / nadrz LPG tam bude asi rovnako? A to by znamenalo este castejsie navstevy cerpaciek. Momentalne mam auto s dojazdom cca 350km na plyn, a moc ma to nebavi tankovat kazdy treti den
 Valec do kufra nechcem, tak by sa muselo asi ozaj pridvihnut trochu dno kufra.
 Valec do kufra nechcem, tak by sa muselo asi ozaj pridvihnut trochu dno kufra.Ano presne ako pisete, videl som to uz na jednom videu na youtube. Chlapik mal 200km/h na autobahn a otacky cca 4000. Super. Lebo pri nizsej rychlosti - povedzme povolenej 130 bude tocit kolko? 2500? S tak dlhou sestkou by mohla byt aj ta spotreba velmi pekna. Nemate to odsledovane nahodou? Kolko pyta pri ustalenej 90-100, pripadne 130? V meste nejazdim vobec (byvam v malom meste a vsade sa dostanem bicyklom rovnako rychlo ako na aute
 ) Auto pouzivam v praci, na dlhsie presuny, takze hlavne dialnica + okresne cesty.
 ) Auto pouzivam v praci, na dlhsie presuny, takze hlavne dialnica + okresne cesty.Este otazka na tu prerabku - ked Vam to funguje vsetko cele pekne na plyn, jak by malo, ako je to s benzinom? Zevraj je tam len jedna hadica z nadrze do vstrekovacov? A teda vratna do nadrze nieje? Ako je to riesene? Neni problem, ked cerpadlo stale tlakuje benzin a ten sa vlastne nevraca naspat? Nehrozi postupne znicenie cerpadla?
Niekto s 2.5T pripadne V8 (ideal s LPG) tu nieje nahodou??
Aj ked najviac sa mi zatial pozdava motorizacia sestvalca, ale uvital by som informacie aj o zvysnych dvoch, nech mozem porovnavat.