Ta vymena remena je dobra pakarna - cital som Vasu temu. Som aj cakal, ze to nebude len tak, ze povolit napinak a remen dolu...
V kazdom pripade - dva vyfuky bude mat asi aj V8, takze kufor, resp. miesta na rezervu / nadrz LPG tam bude asi rovnako? A to by znamenalo este castejsie navstevy cerpaciek. Momentalne mam auto s dojazdom cca 350km na plyn, a moc ma to nebavi tankovat kazdy treti den

Ano presne ako pisete, videl som to uz na jednom videu na youtube. Chlapik mal 200km/h na autobahn a otacky cca 4000. Super. Lebo pri nizsej rychlosti - povedzme povolenej 130 bude tocit kolko? 2500? S tak dlhou sestkou by mohla byt aj ta spotreba velmi pekna. Nemate to odsledovane nahodou? Kolko pyta pri ustalenej 90-100, pripadne 130? V meste nejazdim vobec (byvam v malom meste a vsade sa dostanem bicyklom rovnako rychlo ako na aute

Este otazka na tu prerabku - ked Vam to funguje vsetko cele pekne na plyn, jak by malo, ako je to s benzinom? Zevraj je tam len jedna hadica z nadrze do vstrekovacov? A teda vratna do nadrze nieje? Ako je to riesene? Neni problem, ked cerpadlo stale tlakuje benzin a ten sa vlastne nevraca naspat? Nehrozi postupne znicenie cerpadla?
Niekto s 2.5T pripadne V8 (ideal s LPG) tu nieje nahodou??
Aj ked najviac sa mi zatial pozdava motorizacia sestvalca, ale uvital by som informacie aj o zvysnych dvoch, nech mozem porovnavat.