A staré vypadají takto sjeté - jen z části. Kde mohl být problém? Takto tam byli originálně montované z výroby.

Tak určitě,ale to je důsledek,ne příčina. Ja mám třeba takhle slítaný zadní kotouče na Volvu. Přes týden auto stojí a o víkendu bych ho strhalraolsa píše:Může za to rez. Okraj kotouče zrezne a více obrousí destičku, ta pak v tom místě nebrzdí a to vede k další korozi a broušení destičky až to dopadne takhle. Většinou to takhle vypadá zevnitř kotouče, protože pod autem lítá více bordelu.
Dyť povídám,malo brzdíšpepa.paur píše:Dával jsem na V70 originální desky a kotouče Volvo, repasovaný brzdiče a stejně ty kotouče vzadu zreznou
no s tím autem jezdí žena, na S70 tenhle problém nemámz-d-e-n-a píše: Dyť povídám,malo brzdíš
použij BG860dumi.cz píše:Trosku se prizivim. Me prozmenu se sjizdi kotouc dobre, ale brzda nechutne piska. Dela to az po zahrati. A obcas piska i kdyz nebrzdim (vetsinou kdyz je zahrata hodne) po case to ustane. Podle me jak se ohreje se neco roztahne a deska drhne o kotouc. Nevim jak se toho zbavit. Zaclo to najednou. Nasel sem ale na tom kole lehce poskozenou manzetu kterou chci vymenit. Muze to s tim souviset? Diky.
Jen zbabělci použivaj brzdyselap píše:Mě vzadu taky vždycky oreznou, na technické mi říkali, že málo brzdím, na to jsem mu řekl, že brzda je nepřítem jizdy a už se semnou nebavil
Uživatelé procházející toto fórum: Lachtan, Roman3150, Sadam