Dík, holt včera jsem byl lama plná piva, ale je to tam3m3 píše:Devitkou sem samo myslel kategorii 2/7/9,
nazev zmenis v prvnim prispevku editaci jeho predmetu ve vlakne

Dík, holt včera jsem byl lama plná piva, ale je to tam3m3 píše:Devitkou sem samo myslel kategorii 2/7/9,
nazev zmenis v prvnim prispevku editaci jeho predmetu ve vlakne

Předpokládám do Zdic, pak 118 a 114 přes Hostomice a Dobříš? Slušný výkon, hádám že to máš najeté. Je fakt že když člověk zná úsek Hostomice-Dobříš, ví kudy se koukat do zatáčky proti aby věděl jestli tam někdo je-tak se dá jet slušné peklopedrozo1 píše:...kudlu Beroun KFC - Drevníky, na stopkách 32 min. Ženě vynechávalo srdce ještě 5 min po příjezdu a takhle zahřátý gumy jsem už dlouho neměl...

Nebýt tebe, tak mám leda kulový a dokoupený doplňky atd. bych si mohl strčit leda pod postel a ne na autotomasss píše:Nemam ve zvyku se opakovat, ale mas to krasny
 a do dneška bych se mazlil leda sám se sebou
 a do dneška bych se mazlil leda sám se sebou  

co to je za kola? Vážně vypadají na 850cepedrozo1 píše:...a po dnešku máme komplet fungl nové bačkůrky

Bylo to strašně rychlý, inzerát jsem vůbec nedával a během dvou dnů 3 telefonáty...
 Bylo to strašně rychlý, inzerát jsem vůbec nedával a během dvou dnů 3 telefonáty... no pro Elišku do Lidlu ideál
 no pro Elišku do Lidlu ideál 

2 roky čekám na pěkný značky a když je před měsícem dostanu, auto jde pryč. Já se na to taky můžu...
 2 roky čekám na pěkný značky a když je před měsícem dostanu, auto jde pryč. Já se na to taky můžu... 

dvorek se rapidně škrtnutou maskou rozrůstá
 dvorek se rapidně škrtnutou maskou rozrůstá 

Si dlouho nejel s tomassovkou vid....Urvanej píše:tvl ten červenej vnitřek je dost... teplej

tchán řiká, že je to prej kvuli tomu, jak vraždim prostitutky, aby nebyla vidět krev
 tchán řiká, že je to prej kvuli tomu, jak vraždim prostitutky, aby nebyla vidět krev  

já sem na červenou hroznej ouchyla
 já sem na červenou hroznej ouchyla 

Uživatelé procházející toto fórum: JarinC