Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
lukinl píše: Tak sem si dneska přivezl volvo zpět ze servisu a mám z něj radost
1. hotový komplet přední brzdy včetně vyměněné vývěvy (zatím neklepe) a brzdových hadic a jednoho třmenu. Od brzd už mám doufám definitivní pokoj!
2. opraven unik oleje přes filtr včetně výměny oleje (ještě se čeká na dodání odvětrávacího ventilu ten se namontuje při kontrole klimy)
3. naplněná klima (měla by být funkční, ale zatím nebyla možnost otestovat)
cena lehce přes 8000
o víkendu udělám konečně fotky ať je tady taky něco víc než řeči.
Sem rád, že všechny uniky kapalin byly jen drobnosti.
Zadní tlumiče už mám koupený ještě pružiny a šup do auta a pak přední náprava.
Hary píše:háááá, tak sem zmizely pokovená skla od LUBOŠE
OT: jak je to s těmi okny v kufru?? To jde tak snadno ven?? Včera jsem si všimu (teprve), ze tam jsou z boku 2 torxy, od dveří spolujezdců.
je to prostý odděláš ty dva torxy a vysuneš tu líštu. pak to musíš vyřezat
Hary píše: Krásné to máš. Jakou úpravu si to ještě vyžádá?
Krása je věc jedna, boužel to trvalo v mým případě asi deset minut kdy sem měl velikou radost. Tu se ale velmi rychle rozhodli zkazit muži zákona cca po 3km jízdy s novýma oknama nasazením měřáku na přední okna.... 63% neodpovídá zákonu i přes to, že atest to má
lukinl píše:
Krása je věc jedna, boužel to trvalo v mým případě asi deset minut kdy sem měl velikou radost. Tu se ale velmi rychle rozhodli zkazit muži zákona cca po 3km jízdy s novýma oknama nasazením měřáku na přední okna.... 63% neodpovídá zákonu i přes to, že atest to má
kartičku s atestem jsem našel, tak si ji předáme.
_________________ Volva řady 900 / V70II / XC90
Skoro vše v turbu, benzín, nafta
Hary píše: Krásné to máš. Jakou úpravu si to ještě vyžádá?
Pěkný Lukin na muž zákona bych se nejraději vy.... za chvilku nám uzákoněj ,že budou měřit material pneu ,skla apod. příšernosti .
Snesl bych kdyby byl prostor kufru ještě tmavší třeba se to vylepší jak nechám pokovit zadní okno.
Jedna super věc kterou sem tím získal je to že mě nikdo neoslnuje v zrcátkách