Jenže to se nikdy nedávalo, což víš, tak nemlžHonzaA píše:Nejlepší, co se do krabic dávalo je ten samej motor s turbem...

Jenže to se nikdy nedávalo, což víš, tak nemlžHonzaA píše:Nejlepší, co se do krabic dávalo je ten samej motor s turbem...
Nemlžím, myslel jsem dvoulitra. Škoda, že jich není víc.Urvanej píše:Jenže to se nikdy nedávalo, což víš, tak nemlžHonzaA píše:Nejlepší, co se do krabic dávalo je ten samej motor s turbem...
Mám to nějak podobně jako Ervín. Vím, že spousty lidem se nafta příčí a bude tvrdit že patří do kamen, ale to je jen jejich názor a mě to nějak neuráží.ERVÍN BARTŮNĚK píše:Co se týče benzinů tak je v 700 moc příjemný PRV pokud je vše jak má.. nehodnotím spotřebu, údržbu, zrychlení..jen pocity..s tímhle motorem je to v automatu pocitově velice luxusní
B230 výkonnějších verzí je příjemný ale je znát že je to čtyřválec..nic tam není špatně, ale pocitově mi tam něco chybí..
B200 E je pocitově D24 s vyšší spotřebou..
..no a nejlepší pro mě je..překvapivě:))).. D24 60kW v kombinaci s M46.. pokud přidáte plyn, zvýší se hluk a spotřeba, všechno je mu vcelku jedno, prostě si jede nebo spíš nejede jak chce sám a těch 6 válců v řadě je znát..je to motor z jiných dob..připomíná staré motory..všechno nad 60 km/h se dá jet na 5, město za 4, ideální rychlost 110 km/h..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé