Díky za neuvěřitelné množství práce, vynaložené pro uspokojení zábavychtivých fandů Volva a vlastně za "pěkně děkuji". Zdeňku, Jani, opravdu a upřímně - DĚKUJI.
měli jste to úžasné, příští rok vás nezklamu a určitě dorazíme a ne jen já. Letos to nešlo, protože mě čeká expedice skandinávia a tak sem musel finance střádat
Tak fotky mám hotové měla sem něco přes 1100 fotek ze spanilky a aut v campu a ostatní fotky jsou pejsci atd..
Bohužel sem jich musela spoustu vymazat,jelikož jsou rozmazaný jak .... A nejdou mi nahrát všechny fotky do jednoho alba,takže je to takhle blbě ..
Nikčo moc děkuji a skláním se před tvoji neskutečnou prací, díky.
Také se přidávám s gratulací a poděkováním za tak dobře zorganizovaný sraz. Jano, Zdeňku (a všichni ostatní, co přispěli rukou či financemi k dílu), diky!
Naposledy upravil(a) Tom480 dne 08 čer 2016 12:00, celkem upraveno 1 x.
cico píše:Moc pekne. Na tu cernou V70 od BSR z jutube bych se rad podival. To jsem necekal, ze ji tam budete mit
To prijela ze Svedska nebo je odsud?
To je škoda, že jsi to netušil!
Spy napsal 19. 5. 2016: Přátelé,
ve spolupráci s BSR se nám podařilo domluvit naprostou bombu.
Někteří z vás si z loňského srazu odnesli zdarma jeden výtisk časopisu Faster, ve kterém se dozvědli o existenci speciálního Volva V70 od BSR. Na první pohled obyčejný kombík, který však pod kapotou skrývá téměř 420 koní a závodní podvozek.
Obrázek
Auto neuvěřitelně nadchlo i samotného šéfredaktora Fasteru, Jakuba Rejlka, a natočil o něm velmi emotivní video.
Jakubovo nadšení mě přimělo vrhnout se do velkého projektu, jehož výsledkem je fakt, že tento Volvo V70 Project car se zúčastní srazu v Běšinách!
BSR přiveze Project car v sobotu společně se svým stánkem a každý z Vás se tak bude moci přesvědčit o tom, jak chutnají pověstné švédské masové koule a inspirovat s k tomu, co všechno jde udělat s jeho vlastním vozem.
Project car bude k dispozici v sobotu po celý den a pokud budou okolnosti přát, tak se účastní i spanilé jízdy.
Já osobně se nemůžu dočkat, až se do toho posadím.
Také se přidávám s poděkováním za velmi pěkný sobotní zážitek, přestože jsem se zjevil jen na otočku, a posílám opravdu jen pár fotek z mobilu ze spanilky a pár z foťáku toho, co mě zaujalo. Snad neurazí, i když už se tu objevily v obměnách několikrát... http://mraziczech.rajce.idnes.cz/Volvo_Besiny_2016
Ještě se musím zmínit a poděkovat Petrovi Markovi, za velice povedenou samolepku na letošní srazík. Tomášovi K. za pěkné hrnečky s logem srazu. Za úplně nej moc děkujeme Maarovi za velice krásné poháry pro vítěze jednotlivých kategorií, které tak jsou a budou skvělou památkou na srazík, pro některé jednotlivce.
Moc děkujeme.
Jana N.-Blondýna píše:Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo vůbec fotil večerní program?
Koukám, že je to jako vždy. Všichni běhají po place s foťákem a pak zase tady nic.
Dejte sem prosím něco z denního a večerního programu a spanilky.
Díky
Večerní program jsem fotil třeba já
Snažím se, ale mě to vždycky trochu trvá. Musím zredukovat počet fotek a dát do to VK Alba.
Dám vědět, jakmile to bude.
Také děkuji za perfektní organizaci srazu. Bylo to fakt super, vysoká účast (ani v porovnání s Švédskýma plechama na Dlouhých stráních se tento sraz nemá za co stydět), krásný auta, výbornej doprovodnej program.
Prostě na 1*