Střídání ?? Supeeerr

moc se neraduj dcerko, mi budeš běhat pro pivoNiki píše: Střídání ?? Supeeerr
Vopatrně s tím běháním pro pivo, až co řekne dědeček.yoby píše:moc se neraduj dcerko, mi budeš běhat pro pivoNiki píše: Střídání ?? Supeeerr
Blonýna jsi vás zapíše změří... možná i obejme a posle vás dál...Jana N.-Blondýna píše:I ti, kteří nejsou rozhodnutí, ještě váhají, nikde se nehlásili či neregistrovali, tak Vy klidně dorazte. Budeme se těšit.
Určitě ano, Ali s tím počítá.Shadow píše:Mám s sebou tedy brát ty korálky pro holky atd.? Pokud ano, plánujete to vevnitř nebo nějaký stoleček s sebou?
A to je pěkný že, pane Plecanda.BOSON píše:Z Roztok by měl přijet i tenhle krasavec
Vyřešeno.neuman zdenek píše:Máme prosíka, potřebovali by jsme něco přivezt z Plzně z krajského úřadu do Běšin, jedná se o doklad, který je potřebný ke spanilé jízdě. Podrobnosti přes SZ a na Blondýnu.
Děkujeme.
Taky něco beru a nějakou tu rozdvojku, psa.Čeho píše:Ano, v případě potřeby dostaneš dlooooooouhý prodlužovák.
Pokud máš svoje tak jsi vem máš jistotu že bude tvoje..raolsa píše:Ok, já jen jestli nemám vzít víc než tu 15-ti metrovou prodlužku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé