, v auto kelly ani nevědí co to je a k čemu se to používá no tak šli ze scantechu, když to kolo mám v průběhu dvou týdnů asi po 50 - tý dole a hledat díry a balancovat to je fakt na přes ...
 , v auto kelly ani nevědí co to je a k čemu se to používá no tak šli ze scantechu, když to kolo mám v průběhu dvou týdnů asi po 50 - tý dole a hledat díry a balancovat to je fakt na přes ... 

včetně dovozové stk i značek
 včetně dovozové stk i značek  foto o víkendu
 foto o víkendu 
 má obě správný ramínka
 má obě správný ramínka 

Tak hlavně aby mužovi zbylo na pivoditkap píše:... protože vím, že příští měsíc budu nejspíš dlabat chleba s máslem..... Ale dnes jsem jela naproti mému muži a zjistila jsem, že se blbě culim a že ten chleba s máslem budu dlabat s radostí...

pěkný auta a dost dobrá morálka.
 pěkný auta a dost dobrá morálka.

Na pivo mu zbyde, to já budu žrát ten chleba..Urvanej píše:Tak hlavně aby mužovi zbylo na pivoditkap píše:... protože vím, že příští měsíc budu nejspíš dlabat chleba s máslem..... Ale dnes jsem jela naproti mému muži a zjistila jsem, že se blbě culim a že ten chleba s máslem budu dlabat s radostí...
Gratulace, a ať dělá radost!

ze 16l celkem dobrý
 ze 16l celkem dobrý  , poslední nádrž podle manuálního výpočtu 8,17
, poslední nádrž podle manuálního výpočtu 8,17

no nic vodu jsem nedolíval od koupě tak je vedro dolil jsme a neřešil, ráno do práce a odpo sraz se ženou v úvalech na bezkontaktní myčce a hurá na sraz už na dalnicimi blikla voda
 no nic vodu jsem nedolíval od koupě tak je vedro dolil jsme a neřešil, ráno do práce a odpo sraz se ženou v úvalech na bezkontaktní myčce a hurá na sraz už na dalnicimi blikla voda  

cca 150 km, vyběhli mi okamžitě vzpomínky na zelenýho žroutíka stejný průběh, voda začala mizet a bum chladič a bum vložka válce cca v půl mýli, no zastavím motor běží, koukám voda kape z chladiče, držím hadici přidávám plyn a netlakuje jako tehdá uf
 cca 150 km, vyběhli mi okamžitě vzpomínky na zelenýho žroutíka stejný průběh, voda začala mizet a bum chladič a bum vložka válce cca v půl mýli, no zastavím motor běží, koukám voda kape z chladiče, držím hadici přidávám plyn a netlakuje jako tehdá uf  chladič i chladič klimy jsou ohnutý do šipu a chladič klimy je přidrátovaný, volfinka asi měla dříve pusinku s něčím, to se již nedovíme, chladič objednán, sraz přežila bez ujmy v klidu, díky provozu jsme čekaly na bestii tak jsem volfinu pořádne umyl a naleštil
 chladič i chladič klimy jsou ohnutý do šipu a chladič klimy je přidrátovaný, volfinka asi měla dříve pusinku s něčím, to se již nedovíme, chladič objednán, sraz přežila bez ujmy v klidu, díky provozu jsme čekaly na bestii tak jsem volfinu pořádne umyl a naleštil  jen ty blatníky a pátý dveře lakýra nestihl tak jela ve starým kabátě
 jen ty blatníky a pátý dveře lakýra nestihl tak jela ve starým kabátě 

, začal týc v den odjezdu na zraz a vydržel týden i po cca 2000km, možná by držel i dále,ale kdo to má dolívat, od pondělí sem vozil nový v kufru kdyby náhodou, nebyl čas
 , začal týc v den odjezdu na zraz a vydržel týden i po cca 2000km, možná by držel i dále,ale kdo to má dolívat, od pondělí sem vozil nový v kufru kdyby náhodou, nebyl čas  .
 . , obvykle na 850 to mám za hodku a pul s čištěním všech věcí i šroubů, nj Volfinka po vzoru brzd trpěla akutním nedostatkem servisní i jakékoliv práce tak šrouby které jsem neurval sem musel fiknout ručně pilkou což bylo v případě obou hlavních osmiček lahudkový, začalo to už první svorkou na dolní hadici taky pilka, nový chladič jsem nějako zapomněl vyfotit
 , obvykle na 850 to mám za hodku a pul s čištěním všech věcí i šroubů, nj Volfinka po vzoru brzd trpěla akutním nedostatkem servisní i jakékoliv práce tak šrouby které jsem neurval sem musel fiknout ručně pilkou což bylo v případě obou hlavních osmiček lahudkový, začalo to už první svorkou na dolní hadici taky pilka, nový chladič jsem nějako zapomněl vyfotit 

pak přišel kruhák a já točil a žena kroutila volantem a já furt točil až mi málem zlomila ruce ja furt točil
 pak přišel kruhák a já točil a žena kroutila volantem a já furt točil až mi málem zlomila ruce ja furt točil  
  volfinka je na denní ježdění,ale zárověn to bude leštěnka a je to mazlík
 volfinka je na denní ježdění,ale zárověn to bude leštěnka a je to mazlík  at ji bude co jí bude opravíme !
 at ji bude co jí bude opravíme ! 

Samurai píše: volfinka je na denní ježdění,ale zárověn to bude leštěnka a je to mazlíkat ji bude co jí bude opravíme !

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], TMatura