Já už se tam těším, jen to musím přizpůsobit s prací a pak, aby i přítelkyně byla v práci, tak by mi aspoň nebylo vyčítáno, že se ji nevěnuju a více se věnuju autům takže doufám, že 12. nebo 19. už se tam konečně přivtěřím
r.chroust píše:Já už se tam těším, jen to musím přizpůsobit s prací a pak, aby i přítelkyně byla v práci, tak by mi aspoň nebylo vyčítáno, že se ji nevěnuju a více se věnuju autům takže doufám, že 12. nebo 19. už se tam konečně přivtěřím
zvedavec píše:nee zvedavec sice dorazil jenom jednou to je pravdou, ale ne letos ale minulej rok a to jsem tam byl sám samotinkej. No a od té doby se neustále snažím zůčastnit se ale furt mě to nevychází. Nicméně jsem optimista a věřím že v brzku dorazím také
Tak to su zvědavej ,ale budu se těšit na dalšího pohodáře
tak, tak práce, manželka by občas taky chtěla vidět nejenom fotku
a čt bývá jediný den, kdy mám přepážku na kanclu
ale květen je zabitej 10dní dovči= zbytek měsíce honka jak cyp
r.chroust píše:u mě to vypadá na 90% , že to stíhám Jen teď budu za blbce, ale z lenosti se mi nechce hledat, takže otázka - přesné místo a přesný čas?
r.chroust píše:u mě to vypadá na 90% , že to stíhám Jen teď budu za blbce, ale z lenosti se mi nechce hledat, takže otázka - přesné místo a přesný čas?
Jen hledej šmudlo, máš na to 29 stránek.
Klidek my mu to radi rekneme
r.chroust: start je okolo 18:00 (driv nema moc smysl, nekteri prijizdi pozdeji) a misto je restaurace Koliba na ulici Lipová 449/24, 602 00 Brno-střed-Pisárky
Chase píše:
Tak kdo nechce, samozřejmě nemusí, ale standardně se tam na parkovišti snažíme udělat co největší Švédskej řádek
kolik byl vlastně rekord? ani jsme neviděl fotku,když jsem tam byl já
rekord na Brno je tuším 8 nebo 9 aut, alespoň za poslední dva roky, co se účastním já Absence fotek je moje vina, absolutně nestíhám a tak stále čekají ještě na kartě ve foťáku, zatím jsem je neviděl ani já sám... zkusím to ještě před čtvrtkem napravit